Nyheder

De populære mode trends lige nu

carhartt cargo bukser

i dag er det vigtigt at følge med på alle de nye modetrends og kende alle de populære mærker. I hvert fald hvis man vil være moderigtig og have lækkert tøj. Selvom modetrends hele tiden ændre sig, er det også vigtigt at kende de populære mærker og ikke mindst, det tøj som bare går til alt. Læs blandt andet om et mærke, der har tøj der kan gå til alt samt også er populært.

Streetwear er moden i dag

En af de helt centrale ting ved mode hos ungdommen i dag, er streetwear. Det gælder både til kvinder men specielt også til mænd. Streetwear er specielt inspireret af skater- og surfermiljøet, hvilket også er derfor mange unge drenge i dag skater. Streetwear er ofte lidt mere poset og råt, fremfor andet tøj.

Der findes rigtig mange populære mærker i dag, som har masser af street tøj. Dette er blandt andet Carhartt. Specielt Carhartt cargo bukser er et hit blandt skater drengene. Udover Carhartt cargo bukser, er det også de populære Dickies bukser samt trøjer, der hitter både blandt mænd og kvinder. De to mærker Carhartt og Dickies er altså specielt populære i street moden, og det er helt specifikt Carhart cargo bukserne samt work bukserne hos Dickies der hitter.

Det altid populære denim

Noget som længe har været en del af moden, er selvfølgelig denimtøjet. Denim bukser, denim jakker, denim kjoler, denim buskedragter og meget mere. Denim var også populært tilbage i 1980´erne og kan findes helt tilbage i 1940´erne. Uanset hvad, vil denim altid være på mode. Dog ændre selve stilen sig, men denim vil altid komme tilbage igen.

Denim er altså stadig en modetrend i dag. Det er specielt de populære mom, dad, boyfriend jeans der har hittet de seneste år. Altså jeans der sidder ret løst omkring benene. Dette hænger nok også sammen med den meget populære streetstyle, der også de sidste par år har hittet. Lidt ligesom Carhartt cargo bukser, er de nuværende populære denim jeans lidt løsere og mere poset.

Den lidt finere stil

Selvom streetwear har hittet de sidste par år, betyder det ikke, at fint tøj ikke længere er populært. Over de sidste par år har specielt trenchcoats hittet helt vildt. Det er specielt hos kvinderne men faktisk også hos flere mænd. Dette er en jakke der var meget populær og brugt af mange for mange år side, helt tilbage til efter første verdenskrig. Dengang gik man finere klædt og mange i dag er altså også interesseret i den lidt finere og gammeldags stil.

Både mænd og kvinder er begyndt at være interesseret i den gamle stil, som jo bare generelt var en del finere en den vi har i dag, som blandt andet streetwear. Flere kvinder er også begyndt at have skjorter på. Det er selvfølgelig ofte altid moderniseret, som for eksempel en meget lyserød skjorte med blomster på. Men det er stadigvæk en finere stil som på mange måder har inspiration fra de helt gamle dage. Det er altså ikke kun Carhartt cargo bukser og street der hitter i dag.