Nyheder

De små detaljer på kontoret

Hylde valnød

Er du en af de mange personer, som er begyndt at arbejde mere hjemmefra, og som derfor også har brug for et hjemmekontor? Hjemmekontoret skal først og fremmest være et motiverende sted, hvor man effektivt kan få udført det arbejde, man skal. Men det er dog ikke ensbetydende med, at det skal være et kedeligt og uinspirerende rum – der må godt være nogle fede detaljer.

Herunder får du derfor nogle bud på detaljer til kontoret, som involverer alt fra hylder i valnød til globusser. Se med her!

En smuk hylde i valnød

På de fleste kontorer har man brug for en masse opbevaringsplads, men der er jo ingen, der siger, at opbevaringsplads udelukkende behøver at være praktisk og grimt – det kan hurtigt blive pænt og stilet, hvis man eksempelvis anskaffer sig en Hylde valnød. Gerne flere af slagsen.

En hylde i valnød kan giver en helt anden stemning og stil til kontoret, end hvis du blot vælger nogle klodsede, praktiske og kedelige reolsystemer. Med dine nye, flotte hylder i valnød kan du give rummet en anden dimension, som er mere hyggelig og velovervejet, og det kan i sidste ende også gøre kontoret til et meget bedre sted at være. Så en hylde i valnød er altså ikke nogen dårlig detalje.

Noget motiverende på væggene

Når du har fået købt nogle lækre hylder i valnød, så kan du faktisk med fordel blive ved med at kigge lidt på væggene. Typisk vil man nemlig ikke have alt for mange møbler på et kontor, oftest bare opbevaring og så selvfølgelig skrivebord og kontorstol, og derfor bør man også udnytte den vægplads, man har. I første gang til opbevaring, men derudover er det også en meget fin ide at hænge noget motiverende op på væggene. Her er det op til dig selv, hvad der rent faktisk er motiverende.

For nogle kunne det være billeder af familien, så man hele tiden bliver mindet om, hvorfor man arbejder. Men der er også andre, der hellere vil holde kontoret til udelukkende arbejde, og kan det i stedet være plakater med nogle motiverende citater eller spændende rejsedestinationer. Så tænk lidt over, hvad der motiverer dig og få det op på væggene i billede- eller plakatform, hvis det er muligt.

Hyggeligt nips på kontorbordet

Af andre detaljer, som kan gøre kontoret bedre, kan du eventuelt rette bordet til skrivebordet. Der er mange, der foretrækker, at det kun er arbejdsgrej, der står på skrivebordet, og at det helst ikke bliver for proppet med alt muligt skørt. Men så er der igen dem, som synes, at det er hyggeligt og motiverende at have personlige ting stående på bordet. Personlige ting kan både fine nips ting, planter og andre ting, man kan lide, og så kan det også være mere direkte personligt – altså eksempelvis et billede af sin mor eller barn. Så igen er det en smagssag om, hvad man foretrækker at have stående – men for manges vedkommende kan de små detaljer dog gøre det til en bedre oplevelse at arbejde i hjemmekontoret.