Bolig, Livsstil, Nyheder, Oplevelser

Få din plakat til at se stilet ud

god morgen plakat
rcogm

Hvis du lige er flyttet hjemmefra og for første gang har dit helt eget sted, så kan det være overvældende at fylde dit nye hjem ud og få det til at se voksent ud. Noget af det, der kan være det sværeste, er væggene. Hvad skal der være derpå? Hvordan skal det sættes op?

Et nemt, hurtigt og moderne svar er plakater: Plakater er flotte og personlige, men også utroligt nemme at få fat i. Måske ejer du allerede én? Men der er nogle ting, du er nødt til at gøre, for at få din plakat til at se voksen ud.

Brug en plakatramme

Plakatrammer er nødvendige, hvis du vil fremtræde som en rigtig voksen. Det er slut med at hænge op med tape eller tegnestifter – det går bare ikke længere!

En plakat, sat fast på væggen uden noget beskyttelse, er sølle og går nemt i stykker. Men selvom din plakat er flosset i hjørnerne efter flere flytninger, men stadig har en høj affektionsværdi, så kan plakatrammer redde den!

Med plakatrammer beskytter du dine nye eller gamle plakater. De løfter dit interiør til et helt nyt niveau, og plakatrammer er faktisk slet ikke så dyre – til gengæld ser de gode ud, og de er nemme at rengøre og støve af!

Plakatrammer kommer i alle mulige forskellige størrelser, så uanset om ud har en lille, postkortsstørrelsesplakat eller en kæmpestor cirkusplakat, så kan du finde en ramme, der passer. En plakat ser også godt ud i ramme, hvis den står eller hænger ved et skrivebord. Hvis du for eksempel har bofæller, og ikke kan hænge din plakat op i et fællesområde, så kan der sagtens blive plads til den på dit værelse!

tom plakat

Det praktiske ved plakatrammer

Hvis du har en plakat, der for eksempel har en opskrift stående, så dur det ikke, at den hænger og bliver klam i køkkenet. Laminering ser heller ikke godt ud – det er synd for det fine håndværk, at den bliver dækket af plastik og hængt op på køleskabet.

Med en plakatramme kan du trygt have plakaten hængene i køkkenet eller på badeværelset, uden at bekymre dig om skader. Dit fine billede vil være godt beskyttet, og du skal bare tørre rammen af en gang imellem, når der gøres hovedrent.

Hvis du vil give en plakat i gave, så kan det være godt at give en ramme med. Det gør det nemmere at pakke den ind, og så skal modtageren ikke bekymre sig om at anskaffe sig én selv. Plakaten er beskyttet fra starten!

Praktiske plakater

Hvis du har en praktisk plakat, for eksempel én, der danner baggrund for et ugeskema, kan den rette plakatramme tillade dig at tegne på den med en speciel tusch. Så kan du bruge den igen og igen som kalender, uden at skade selve plakaten. Dét er en smart måde at organisere sin tid!

Plakatrammer er altså nemme og praktiske, og så løfter de din plakat til et helt nyt niveau. Det kan altså være noget der vil gavne ethvert hjem.