Livsstil

Find den helt rigtige badminton ketcher

badminton ketcher
rcogm

Måske er du lige begyndt at spille badminton. Måske leder du efter den perfekte gave til badminton-entusiasten. For en badmintonspiller, der er seriøs omkring sit spil, er det bestemt ikke ligegyldigt, hvilken badminton ketcher man spiller med. Læs med her.

Hvilken type badmintonspiller er du?

Hvad enten du skal give en badminton ketcher væk i gave eller overvejer at købe en ketcher til dig selv, så kan din måde at spille på have betydning for dit valg. Der kan dels være forskel på, om det er en mand eller en kvinde, der skal bruge ketcheren. Hvilken alder badmintonspilleren har. Om man er begynder eller en trænet spiller, har også betydning. Ligesom der naturligvis er forskel på, om man spiller for sjov, for motionens skyld, eller er konkurrencespiller. Den enkelte spillers helt særlige måde at spille på, når vedkommende er på banen, kan også have indflydelse på badmintonketcherens udformning. Er du på jagt efter en gave, kan det i sagens natur være svært at afgøre, om spillerens slag på banen er meget kraftfulde eller er mere kontrollerede. Heldigvis er der altid masser af hjælp at hente, når du køber din badminton ketcher hos en autoriseret forhandler som for eksempel https://sport-net.dk/

Find den helt rigtige badminton ketcher

Find den helt rigtige badminton ketcher. Det er nok lettere sagt end gjort. Ikke mindst fordi det at vælge badminton ketcher kan være lidt af en videnskab. Vi er trods alt nået et stykke vej siden dengang, vi spillede med tunge træketchere med tarmstrenge. I dag fås badminton ketchere i mange forskellige vægtklasser. Men der er nogle ting, som du bør kigge på, når du køber badminton ketcher. Hvad enten du vælger at købe den online eller i en fysisk butik. Tre elementer har nemlig betydning: badmintonketcherens balance, dens fleksibilitet og dens vægt. En badmintonketchers balance hentyder til badmintonketcherens vægtbalance.

badminton ketcher

De forskellige ønsker

Det handler om, hvorvidt en ketcher er tungest ved hovedet eller grebet. En badmintonspiller, der lægger meget kraft bag sine slag, spiller oftest bedst med en hovedtung ketcher. En ketcher, der er tungest ved hovedet, er dog en del svære at styre. En badmintonketchers fleksibilitet handler om, hvor bøjelig ketcherstangen er. Er du nybegynder eller er du ikke så hurtig en spiller, så kan du med fordel købe en badminton ketcher med en mere bøjelig ketcherstang. En stiv ketcherstang stiller større krav til spillerens evne til at kunne kontrollere sine slag og få fart på sit sving.

Vægten har stor betydning

Det giver næsten sig selv, at det sidste og nok næsten vigtigste, du bør kigge på, er din badmintonketchers vægt. Selv om en badminton ketcher nærmest intet vejer i dag, sammenlignet med før i tiden, så er det ikke helt ligegyldigt, om du køber en på 70 g eller måske 80 eller 90 g. Jo tungere din ketcher er, jo mere vægt kan du også lægge bag dit slag. Men en lettere ketcher kan være nemmere at styre. Er du en spiller, der er hurtig på banen, for eksempel fordi du spiller double, så bør du helt klart gå efter den letteste ketcher.