Bolig, Livsstil, Nyheder

Giv din husentré nyt liv med en hoveddør med glas

glasdør
rcogm

Der er intet bedre end at træde hjem i eget hus og opleve lys og åbenhed. Det giver en god energi og ro. Med en hoveddør med glas får din entré et helt nyt liv.

Byd dine gæster godt velkommen

Med en hoveddør med glas, kommer dine gæster til at føle sig ekstra velkommen, når de kommer på besøg i dit hus. Glasset giver bedre lysindfald i entréen, og det giver lys og god energi. Det gør, at besøget starter godt ud, og dine gæster føler sig bedre velkommen. Dermed bliver det en endnu bedre tid sammen med dine venner, når det starter med god energi.

Boost din entré

Med en hoveddør med glas kan du samtidig stille eller hænge planter op i entréen. Planterne kan med den forøgede lysindfald godt overleve og dermed kommer der mere liv, energi og dermed boost i huset. Derudover giver planter også visuelt liv, så det synsindtryk, man vil møde i entréen, blive mødt med ro og positiv energi. Entréen er den allerførste del af huset, vi møder, så det er derfor meget vigtigt at blive mødt med god energi fra starten, for at oprette en god stemning i huset.

God energi er alfa og omega

Den gode energi i huset er alfa og omega. Dit hus er dit hjem, og det er derfor vigtigt at du føler dig tilpas og tryg. Godt nok kan en hoveddør med glas lyde mindre sikkert end hvis døren var uden glas, men hoveddørens glas er lavet særligt stærkt, så en indbrudstyv ikke ville kunne slå glasset i stykker. Der kan heller ikke ses igennem glasset. Der er påsat et filter, så du er sikker i og med, at folk ikke kan kigge ind til dig og du er dermed privat. Faktisk gør glasset, at når lyset falder ind, at du får solens energi. Solens lys aktiverer vitamin D, som booster dit immunforsvar. På den måde bliver dit hjem sundere, hvilket også giver dig mere glæde og overskud i hverdagen.

Dit hus er mere end bare dit fire vægge

Huset er mere end bare fire vægge af gips, mursten/træ og meget mere. Huset er dit hjem og dit hjem er der, hvor hjertet bor. Derfor er det vigtigt at skabe en god energi, så du føler dig tryg i det sted, du går hen, når du skal trække dig, når du kommer hjem fra arbejde. Også når du sover, er det vigtigt at du har det godt og føler dig tryg. Med en hoveddør med glas får du solens gode energi og vitamin D ind om dagen, som gør at du får det bedre, og dermed sover bedre om natten. Derudover er glasset ugennemsigtigt og modstandsdygtigt, så din sikkerhed er helt i top. Når sikkerheden er i top, og der er en god energi, giver det mindre stress, og du får dermed en del ro i dit eget hjem.