Nyheder

Hold hjemmet rent og nydeligt

Køb Hübsch hylde og reol

I en travl hverdag kan det være svært at holde styr på hele hjemmet og oprydningen. Det er nemt at blive for stresset og miste overskuddet og overblikket, og når hjemmet roder, virker alting endnu mere uoverskueligt. Hvis det er noget, du kan nikke genkendende til, kan det være du kunne bruge nogle små tips og tricks til at få oprydningen til at forløbe mere glidende.

Reoler og hylder

Opbevaring er vigtigt, når man snakker om et rent hjem. Det behøver dog ikke være store, solide eller klodsede møbler. Hübsh reoler eller hylder er f.eks. åbne og luftige og passer godt ind i et nordisk, minimalistisk eller simpelt hjem. Det kan både være en fordel og en ulempe. Du skal køb Hübsch hylde og reol, hvis du vil have reoler eller hylder, hvor du godt kan se dine ting. Det kan gøre det nemmere at give hver enkelt ting sin egen plads. Det kan dog hurtigt se rodet ud, hvis man ikke kan holde styr på dem. Og dette fører til næste tip.

En plads til hver ting

Den vigtigste vane alle ryddelige og renlige personer bruger i deres hjem er, at alle ting skal have deres helt egen plads. Det kan godt virke som en større opgave og måske lidt mærkeligt, for hvor vigtigt kan det være, hvor den blyant ligger? Men det handler egentlig mere om vanen, for en enkelt blyant gør ikke forskellen, men når alt har sin egen plads, ved du hvor alt skal stå, når du er færdig med at bruge det. På den måde bliver oprydning hurtigt nemmere. Derudover er det en god vane at lægge ting på plads så snart man er færdig med at bruge det. Det kan godt være hårdt i starten, men når det bliver en vane, bliver det nemt som en leg. Så ved man, at vasen skal stå på Hübsch reolen og glassene skal stå på Hübsch hylden.

Køb Hübsch hylde og reol

Opbevaringsrum

Endnu en ting der kan virke uoverskueligt, er oprydning af garagen. Garagen er for mange et sted, hvor alt det man ikke bruger kommer til at stå. Det kan dog godt hurtigt hobe sig op, og pludselig kan man finde en ting i garagen, som man skulle bruge den der ene gang for fem år siden. I stedet kan man gå gennem alle ens ting i garagen og dele dem op i ting, man bruger jævnligt og ting, man sjældent bruger, men heller ikke vil af med. Derefter kan man få sig et opbevaringsrum og flytte nogle af tingene derud. Både i opbevaringsrummet og garagen er organisering vigtigt. Hvis man som indendørs skaber et system og giver alle ting sin egen plads. Da garagen ikke er et sted, hvor man opholder sig hver dag, kan det være, at man skulle sætte en fast dag af til at lige kigge garagen igennem og rydde op. Det kan være en gang om måneden eller to alt efter hvor mange ting man har og hvor stor ens garage er. Måske det også kunne være smart med en Hübsch hylde eller to i garagen.