Nyheder

Husk disse tre ting, når du tager på en afslappende weekend

hammam håndklæde

Nogle gange har vi bare alle sammen brug for at koble af og for at komme lidt væk. Hverdagen kan være stressende, og så er det rart at komme lidt væk i weekenden, så du kan få ledt tankerne lidt væk fra arbejdet. Der er masser af fine muligheder rundt omkring for at komme på tur. For eksempel er et spaophold altid en skøn mulighed, men nogle gange er det også nok bare at tjekke ind på et lækkert hotel.  

Uanset hvor turen går til, skal du huske at pakke. Her er tre ting, du altid skal tage med, når du skal på weekendtur. 

En håndklæde i tasken 

Du skal altid huske at tage et håndklæde med i tasken. Det gælder sådan set, ligegyldigt hvor du skal hen. Man ved nemlig aldrig, hvornår man får brug for sådan et. Det kan jo være, der er pool, eller også får du øje på havet. Selv i vintertiden kan det ske, at du får en pludselig impuls og beslutter at vinterbade. Så er det bare rigtig ærgerligt, hvis håndklædet ligger derhjemme. Derfor er det altså bedst at have et med. 

Det kunne for eksempel være et flot hammam håndklæde. På https://bohobeach.shop/ kan du finde lige præcis det håndklæde, du står og mangler. Der er masser af flotte muligheder, og rent faktisk kan et håndklæde sagtens fungerer som en modemarkør, så længe du vælger et af de bedste på markedet. Så skynd dig at få fat i et, inden du tager afsted på din næste weekendtur.  

Praktiske sko er altid en god ide 

Mange af os kan godt være ret dårlige til at pakke praktisk, når vi skal på ture. Især hvis det ”bare” er en weekend, for så er det vel begrænset, hvor meget tilbehør vi skal have med?  

Det er selvfølgelig rigtigt, at du ikke behøver tage alt campingudstyret med, hvis du skal på kroophold, men det er altid en god ide at tage de praktiske sko med. Det er bare ikke særligt fedt at få ondt i fødderne, fordi du har gået en lang tur i ankelstøvler. Ofte vil vi jo også gerne se os omkring, de steder vi kommer hen, og så er det rigtig ærgerligt, hvis du ikke har noget fodtøj, der tillader dig at gå på opdagelse. Derfor er der ingen vej udenom det: du bliver simpelthen bare nødt til at huske noget fodtøj, der rent faktisk kan holde til at blive brugt. 

Husk en notesblok 

Nogle gange kommer inspirationen over os, når vi mindst venter det. Det kan især være tilfældet, når vi kommer lidt væk hjemmefra og bliver præsenteret for nogle nye scenerier. Så er det vigtigt, at du har noget, du kan skrive dine tanker ned i. Du kan hurtigt blive inspireret, men det kan ligeledes forsvinde igen, før du aner det.  

Hvis du har en notesblok med, kan du altid lige skrive et par tanker ned, når de kommer til dig. Det er selvfølgelig ikke sådan, at ud skal arbejde, når du er på weekendtur, men det er jo meget godt at være klar, hvis den gode ide pludselig opstår.