Erhverv

Infoskærm til din arbejdsplads

infoskærme
rcogm

I dagens Danmark er der alt ved at blive teknologisk. Vi udvikler hver dag vores rutiner, vores valg af apparater og i dag er mange af de ting man normalt gjorde eller benyttede sig af teknologiske, koblet op til nettet eller bruger strøm. Vores samfund udvikler sig altså, og det samme skal virksomhederne jo. Det er vigtigt at følge med tiderne og udbyde de helt rigtige valgmuligheder til sine gæster eller kunder. Derudover kan teknologi også gøre flere elementer nemmere internt i netop din virksomhed. Et element som en infoskærm kan være noget du bør kigge mere på, hvis du ønsker at skabe let, overskuelig og god information til dine kunder, gæster og egne medarbejdere. Så hvis dette lyder som noget for dig, ja så læs endelig med i de kommende afsnit.

Hvad kan en infoskærm gøre for din virksomhed?

En infoskærm er en form for stander, som kan placeres flere steder rundt i din virksomhed. Ved at købe en infoskærm, så har du mulighed for at vise en masse vigtig information, måske omsætningstal, fødselsdage eller andre vigtige informationer, som du vil dele med både medarbejdere, kunder eller dine gæster. Ved at vise al denne information på en infoskærm, kan du spare dine medarbejdere og kunder tid. Hos https://nordicscreen.dk , kan du få et indblik i infoskærme, hvordan Nordicscreen benytter sig af disse, og hvorledes du kan få fat i en infoskærm til netop din forretning. Du kan på din infoskærm vise viden til dine medarbejdere om eksempelvis: Fødselsdage, fravær, omsætning, KPI’er eller andre vigtige informationer. Til dine gæster eller kunder kan du eksempelvis vise: Reklame for produkter eller ydelser, en flot velkomstskærm til gæster, priser, vejrudsigt eller andet dine gæster eller kunde har brug for at vide om netop din virksomhed.

infoskærme

Design din helt egen infoskærm

Køber du dig en infoskærm fra NordicScreen, ja så har du muligheden for selv at designe din helt egen og unikke infoskærm. Informationsskærmene benytter sig af Q-Play Editor. Via Nordicscreens skærme, kan du også vælge at inkorporere forskellige apps til din informationsskærm. Du kan altså eksempelvis vise dine medarbejdere Nyhederne, Vejret eller andre apps du føler passer til dine medarbejdere. Du bestemmer helt selv hvordan din skærm skal se ud, og det er via NordicScreens Editor rigtig nemt at skabe netop det udtryk du ønsker dig, også selvom du måske er ny i det tekniske og ikke har de helt store evner indenfor dette felt.

God service og gode intentioner

Du er garanteret gratis support, således du altid kan spørge hvis du mangler hjælp, og derudover er din informationsskærm skabt med en indbygget caching funktion i vores software, som gemmer indholdet lokalt, hvilket sørger for at du aldrig kommer til at opleve sort skærm. Så skynd dig allerede i dag at klikke ind på det ovenstående link, således du kan se hvad NordicScreen kan gøre for dig. De arbejder ud fra den tese, at du via deres informationsskærme skal kunne skabe et unikt design og indhold som er relevant og værdiskabende netop for din virksomhed.