Erhverv

Lær at lykkes med Lean

lean tavler
rcogm

Langt de fleste virksomheder går selvfølgelig op i at gøre deres arbejde godt. De fleste vil nok være enige i, at noget af det, der netop kendetegner en god virksomhed er, at den hele tiden vil gøre sit bedste. Dette er dog lettere sagt end gjort, og der er nok også en del mennesker, der har prøvet at sidde til møder, der virkede meningsløse, fordi formålet måske ikke har stået helt klart. Sådan noget er frustrerende for alle parter, og derfor kan det være at din virksomhed skulle overveje at implementere Lean hos jer. Lean er mange ting, men handler grundlæggende om at skabe mest værdi for kunden med mindst muligt spild. Det handler altså om at effektivisere arbejdet.

Det ren og skær nødvendige

Sådan lød den danske oversættelse af en elsket sang fra Disney, og det er ikke dumt at nynne den sang, når man beskæftiger sig med at implementere Lean. Lean er overordnet sagt et tankesæt, eller nogle værktøjer, som handler om at identificere hvad, der skaber værdi for kunden og sikre, at arbejdsgangene i virksomheden afspejler dette. Det er vanskeligt at tilskrive Lean til en bestemt forfatter, da rigtig mange gennem tiden har bidraget til Lean. Sikkert er det dog, at en stor del af Lean har sit afsæt i Toyota fabrikken, og dennes måde at optimere arbejdet på. Et konkret værktøj i arbejdet med Lean er tavler, der synliggør muligheder for forbedringer i virksomheden. Køb Lean tavler her! På den måde kommer din virksomhed hurtigt i gang med at skabe en kultur, der bygger på principperne fra Lean.

lean tavler

Visualiser arbejdet

Vi mennesker er forskellige, og der er ingen tvivl om at, vi også lærer på forskellige måder. De fleste af os har dog gavn af en visuel understøttelse, når vi skal lære noget nyt, eller skal skabe overblik over f.eks. en mødeplan. Hvis din virksomhed arbejder med Lean, så vil I uden tvivl have stor gavn af at bruge Lean tavler som et konkret værktøj. På dem kan virksomhedens mål, nøgletal, forbedringsstrategier og meget mere noteres, og det bliver på den måde tydeligt for medarbejderne, hvad der arbejdes med og hen imod. På en Lean tavle bliver det også nemt at strukturere og planlægge det fremtidige arbejde, som igen vil være synligt på næste møde.

Køb Lean tavler hos Danmarks største online forhandler

Hvis du og din virksomhed er blevet interesseret i at styrke Lean arbejdet, med dertil hørende tavler, så bør I gøre jer selv den tjeneste at købe dem hos whiteboardshoppen.dk. De er Danmarks største online forhandler af whiteboards til kontorer, undervisningsmiljøer, privatbrug og meget mere. På den måde er I sikret et stort udvalg, mange forskellige designs, og ikke mindst hurtig levering og montering. Chaufførerne hjælper nemlig med montering, så det bliver så nemt for modtageren som muligt. Selvfølgelig stiller whiteboardshoppen også deres ekspertise til rådighed, så det er altid muligt med kompetent vejledning, hvis der skulle opstå spørgsmål. Der er altså mange gode grunde til at handle hos whiteboardshoppen.dk.