Livsstil, Nyheder, Oplevelser

Madoplevelser på Sonnerupgaard Gods

madoplevelse

Ved et besøg på Sonnerupgaard Gods bliver man forblændet af de smukke og fantastiske naturomgivelser samt de skønne bygninger som godset består af. Lige meget hvor øjet kigger, findes der noget smukt at se på. Værelserne er i smukke stilarter og deres lokaler indbyder til oplevelser og fester af enhver art man sent vil glemme!

Men hvad med maden?

På vores på besøg hos Sonnerupgaard Gods dykkede vi også ned i, hvilke madoplevelser de tilbyder, og hvilke filosofi de tillægger. Skal du holde din fest eller dit arrangement Hos Sonnerupgaard Gods er der et væld af muligheder for middagen. Derudover tilbyder de også madlavningskurser, helstegt pattegris og Degustationsmiddag. 

De arbejder ud fra at frokost skal være let og lækkert, gerne med komplekse kulhydrater og langtidsholdbar energi, så niveauet er sat hele dagen. Middagen er der hvor man skejer ud og der serveres gerne anden og tredje gang – ingen må gå sultne i seng. 

middag
A toast over a dinner
Madlavningskursus hos Sonnerupgaard Gods 

Der er intet bedre end at blive inviteret på en lækker middag, så hvorfor ikke starte med et madlavningskursus, så du kan give dine gæster en fantastisk kulinarisk oplevelse, og samtidig få en hyggelig dag på Sonnerupgaard Gods

Madlavningskurset er i samarbejde med Joachim Randrup fra Cucina Autonoma også kendt som Det Autonome Køkken. Han har stor passion for madlavningskunst og er virkelig dygtig til at lære fra sig. Oplevelsen gav en masse god viden med sig, lækker mad og en fantastisk oplevelse i det hele taget!

Helstegt pattegris til din fest hos Sonnerupgaard Gods

Helstegt pattegris er ofte et hit til sommerfester og lignende arrangement. På Sonnerupgaard Gods hiver de den store grill frem og placerer et stk. pattegris på, som nøje er forberedt og udskåret så sværene bliver helt sprøde. Det er en super lækker og anderledes måde at få middag på. Sonnerupgaard Gods tilbyder ved siden af en stor og super lækker buffet, som blandt andet består af broccolisalat og andre lækkerier. Derudover serverer de special-øl fra det lokale bryggeri Herslev Bryghus. Og til at slutte dagen af med bliver der serveret god, gammeldags, dansk æblekage. 

Degustationsmiddag

Hos Sonnerupgaard Gods kan du også opleve en Degustationsmiddag. Denne middag er en kulinarisk oplevelse uden lige! Der serveres fem til otte retter, hvor der er fokus på de fem grundsmage som er: sødme, bitterhed, salt, surt og umami. Middagen serveres i eget lokale, hvilket gør at der er massere plads til nydelse og fordybelse i maden, samtalerne og i det hele taget samværet. Denne middag og oplevelse kan varmt anbefales og det er en middag man sent glemmer!