Nyheder

RASK løbehjul til børnene

https://www.legehjulet.dk/12-lobehjul

Raske børn skal have et RASK løbehjul at lege med. Det vil give dem mange timers underholdning udenfor. At lege med et løbehjul er at lege aktivt. Dit barn får bevæget sig, og det får frisk luft, imens det har det sjovt. Det får desuden trænet sin balance og sine evner til at bedømme og styre fart. Der er mange grunde til at give dit barn et løbehjul. Der er også mange grunde til at vælge et af mærket RASK. De har mange gode løbehjul til børn. Find løbehjul til børn her.

Mange slags

Et løbehjul er ikke bare et løbehjul. Der findes forskellige slags løbehjul til børn. Der er fx med hhv. to og tre hjul. De har forskellige størrelser. Nogle har specielt store hjul. Der er nogle, som er gode til at lave tricks på. Nogle har lysende hjul, og nogle kan klappes sammen, så de er nemme at tage med sig. Sidst, men ikke mindst er der selvfølgelig løbehjul til børn i alle farver og motiver. Det kan være sjovt for dit barn at have nogle forskellige løbehjul stående. Så der er et til helt almindelig løb og et til tricks. Har du flere børn, vil det også være naturligt, at I har flere størrelser. For de mindre børn er det nemmere med tre hjul, og løbehjulet bør altid passe til barnet i størrelsen.

https://www.legehjulet.dk/12-lobehjul

Aktiv leg

Det er vigtigt for børn at bevæge sig. Det er sådan set også vigtigt for dig selv. Alle bør røre sig hver dag og bruge kroppen. Så tag dine børn med udenfor, så de ikke bare sidder med tabletten hele dagen. Noget godt legetøj gør det meget nemmere at få børnene udenfor for at lege. Et løbehjul er ofte et hit. Så kan du lokke dit barn ud med tanken om at løbe frem og tilbage på det eller at lave sjove tricks. Hvis du sørger for det rette legetøj til dit barn, vil han eller hun slet ikke opdage al den aktivitet, der kommer ud af det. Du vil give gode vilkår for aktiv leg, og så kommer den helt af sig selv.

RASK

Løbehjul til børn fra mærket RASK er løbehjul af god kvalitet. Det er nogle løbehjul, du trygt kan lade dit barn lege med. Det er selvfølgelig stadig et stykke legetøj, der kræver lidt forsigtighed. Du bør lære dit barn ikke at køre ud i trafikken, og du må tænke på risikoen for at vælte og skrabe knæene.

Vil du gerne holde lidt øje med dit barn i legen, er RASK løbehjul smarte. De kan nemlig indstilles, så du også kan løbe med. Du kan sørge for et løbehjul til dit barn og et til dig selv. Så kan i sammen være aktive i legen, og du kan være i nærheden for at passe lidt på. Skal I ikke bare løbe derhjemme, så har RASK løbehjul endnu en fordel: De er nemme at klappe sammen og tage med sig. I kan altså bare klappe løbehjulene sammen og tage dem med i bilen. Så kan den aktive leg også foregå ved sommerhuset eller campingpladsen.