Bolig, Livsstil, Nyheder

Skab en unik atmosfære med fototapet

Med fototapet kan man indrette sin bolig på en smart og anderledes måde. Tapetet giver en helt fantastisk mulighed for at ændre stemningen i de forskellige rum. Der er mange forskellige motiver, man kan vælge mellem. Måske ønsker man et rustikt udtryk med en stenvæg, eller måske ønsker man at få naturen ind i rummet med en bøgeskov.  

Her kommer vi ind på de mange muligheder der er med fototapet. Der er mange forskellige genrer at vælge mellem og mange muligheder indenfor hver genre. Klik her for at læse mere og se de mange forskellige motiver, du kan få på din væg.  


Skab en dejlig atmosfære i dit hjem 

Vores hjem er vores base. Det er her, vi lader op og slapper af. Nogle arbejder hjemmefra og har brug for et inspirerende miljø. Vores behov kan være forskellige, men vi har alle brug for et hjem, hvor atmosfæren får os til at føle os godt tilpas.  

Det er nemt at skabe den atmosfære, du ønsker ved hjælp af fototapet. Du kan vælge tapeter, der afspejler de forskellige stemninger, du gerne vil skabe i de forskellige rum i hjemmet.  

Hvilken stemning ønsker du at skabe i de forskellige rum? 

Inden du beslutter dig for et fototapet, skal du gøre dig klart, hvilken stemning du ønsker at skabe i rummet. Hvis du ønsker en beroligende og afslappende stemning, kan det måske være en god mulighed at vælge et tapet med et vandfald. Et billede på væggen med et vandfald kan give ro i sjælen og en følelse af velvære.  

Det kan også være, at du gerne vil have en mere dynamisk stemning. Så kunne det være oplagt at vælge et motiv fra en storby. På den måde kan du få lidt af storbyens sus ind i din stue eller dit arbejdsværelse.  

Det er moderne og rustikt med en blotlagt stenvæg i boligen. Det er dog ikke altid, man har denne mulighed. Så kan man vælge et tapet med en stenvæg og på den måde få en stenvæg i rummet. 

Fototapet er nemt at sætte op 

Et fototapet består af felter, som sættes sammen til det samlede billede. Når du har sat tapetet op, skærer du det til forneden, og så er det klar. De fleste vælger at sætte fototapetet op på den ene væg i rummet. Så kan man male resten af rummet i en farve, der matcher billedet på tapetet. 

Hvis du vælger et tapet i en non-woven kvalitet, får du et tapet i en ekstra god kvalitet. Det er nemmere at sætte op og arbejde med, og det er mere slidstærkt og rengøringsvenligt. Non-woven tapet er så nemt at sætte op, at alle kan gøre det. Man smører tapetklister direkte på væggen og opsætter derefter de tørre stykker tapet. Til sidst skærer man tapetet til med en hobbykniv. 

Det er nemmere at sætte tapet op på denne måde, fordi det hele foregår på væggen. Det er også nemt at tage ned igen og udskifte med et andet tema, hvis du på et tidspunkt trænger til forandring.