Erhverv, Nyheder, Oplevelser

Skab orden og struktur med en dymo labelprinter

labelprinter
rcogm

Faktisk så er en dymo labelprinter en uundværlig genstand i dit hjem, som du ikke vidste, at du manglede. For en labelprinter kan bruges til langt mere end at skrive de klassiske hvide labels med sort skrift til alle de kasser på loftet, som du ikke bruger, eller til ryggen af de ringbind, der står gemt i et skab.

En dymo labelprinter kan fungere som et godt redskab til at skabe orden og struktur, ligesom at det er en uundværlig hjælp til at få navn på postkassen eller ved din dør. Den kan bruges til at skabe et bedre overblik og mere orden i alle hjemmets rum, og især i skabe og skuffer.

3 gode tips til at skabe orden med en labelprinter 

Et af de steder, hvor der hurtigt kan opstå kaos og uorden er i skabe og skuffer i køkkenet. Derfor er det første tip, at du kan benytte dig af din dymo labelprinter i køkkenet. Der er mange råvarer og ingredienser, og hvis der er mange forskellige typer mel, pasta, krydderier eller andet, så kan det hurtigt blive uoverskueligt.

Du kan så skabe orden, ved at købe beholdere til de forskellige ting og efterfølgende printer en label med navnet på det, som beholderen indeholder, med din dymo labelprinter. Så kan du nemt få et overblik over, hvad du har i dit køkken og derved skabe en overskuelig struktur.

tomme labels

Få styr over ledningerne

Et andet tip, som kan gøre din hverdag nemmere, men også som kan understrege, hvorfor en dymo labelprinter er nødvendig at eje, er at sætte dymoer på dine ledninger. I mange hjem findes der ofte en kasse eller skuffe, hvor der ligger et masse ledninger fra alt hjemmets elektronik. Men et problem ved sådan en skuffe eller kasse kan være, at det er svært at overskue, men også at finde den ledning, som du skal bruge.

Det kan du undgå, ved at du med din dymo labelprinter printer dymoer ud, men navnet på det, som ledningen hører til. Det giver dig muligheden for at få styr på dine ledninger, så du altid kan finde præcis den ledning, som du står og mangler, uden at skulle teste en masse forskellige først.

Skab orden i dit hjem

Et tredje tip, der kan hjælpe dig til at skabe orden med en dymo labelprinter, er på samme måde som tippet med dine køkkenskabe at arrangere dine ting i kasser og derefter sætte labels på, så du ved, hvad der gemmer sig i dit skab.

Der kan i en børnefamilie være mange ting at holde styr på, eller for et ungt par i en mindre lejlighed, hvor alt plads skal udnyttes. Det kan derfor give mening at gemme nogle ting væk i kasser. Det kan skabe mere orden og plads i hjemmet, men for nemt at kunne finde tingene igen, så kan det være en stor hjælp, at du, når du pakker kasserne, sætter en dymo på, hvorpå der står, hvad indholdet i kassen er.