Livsstil

4 sjove idéer: Forkæl din bedste firbenede ven

dyreverden.dk

Danskernes foretrukne kæledyr er stadig den kærlige og legesyge hund, der har barrikaderet pladsen igennem uendelige tider. Der er ikke noget så skønt som en glad hund, der troligt har ventet på, at du kom hjem. Derfor fortjener din bedste ven også lidt ekstra opmærksomhed.

Er du løbet tør for gode idéer, så har vi her samlet en liste over 4 sjove idéer, som du kan forkæle din hund med.

dyreverden.dk

1. Lækre snacks er altid et hit

De fleste hunde er ret madglade og elsker, når du deler godbidder ud. Derfor kan du forkæle din hund med lidt ekstra lækre snacks, når den fortjener det.

Har du mod på det, kan du også kaste dig ud i at lave dine egne hundegodbidder. Det er faktisk lettere, end du tror, og opskrifterne kan let findes online.

Det er dog vigtigt, at du ikke overdriver mængden af snacks eller giver godbidder uden grund. Din hund skal jo helst have et sundt liv uden overvægt og parere dine ordrer. Det kommer du bedst i mål med, hvis hunden får godbidder som belønning for god opførsel, og at den ikke får for mange godbidder i løbet af dagen.

2. Klæd din hund på efter vejret

Nogle hunderacer er mere udsatte end andre for at fryse; særligt hvis de ikke har en underpels. Du kan derfor glæde din bedste ven med skønt hundetøj, som du kan finde på Dyreverden.dk. Her kan du både finde varmt tøj, men også sjove udklædninger og lignende.

Der findes ikke dårligt vejr, der findes kun dårlig påklædning, lyder mundheldet. Selvom din hund måske er født med et lag pels, så er det ikke altid nok for din bedste ven. Når det danske vejr byder på mørke og kulde i vintermånederne, så kan din hund også have brug for ekstra beskyttelse mod vind og vejr.

3. Underholdning og aktivering med legetøj

Hvis du ikke aktiverer din hund nok, så vil du opleve, at den selv finder på underholdning – oftest i form af narrestreger, der går ud over hus og hjem. Derfor skal du sørge for, at din bedste ven er godt aktiveret og stimuleret, så den ikke har mulighed for at komme op med andre sjove påfund.

Legetøj er den mest simple og effektive måde, du kan underholde din hund på. Særligt legetøj, der kan tygges i, ruskes med og giver høje lyde fra sig, falder i de fleste hundes smag. Så forkæl din bedste ven med et sjovt tyggelegetøj, der både stimulerer og underholder.

4. Opmærksomhed, tid og kærlighed

Selvom der er mange gode idéer til, hvad du kan forkæle din hund med, så er der i virkeligheden kun 3 ting, som står øverst på ønskelisten: opmærksomhed, tid og kærlighed. Din hund er et socialt væsen, der elsker at bruge tid med dens ejer. Derfor kan du let forkæle din hund blot ved at være til stede og give din uforbeholdne opmærksomhed til din firbenede ven. Den tid du bruger, kommer tifoldigt igen, når du mærker din hund være ekstra glad.