Bolig, Livsstil, Nyheder, Oplevelser

Fordelene ved et reolmodul

reolmodul

Et reolmodul er helt genial til at få mere opbevaringsplads – på en flot måde endda. Fordi reolmoduler er faktisk den perfekte kombination af det funktionelle og det æstetiske. Du kan sammensætte reolmoduler på lige præcis den måde, som du vil have.

Så hvis du mangler lidt opbevaringsplads i hjemmet, er reolmoduler et rigtig godt valg. Hvis du dog mangler at blive overbevist lidt mere, så har vi samlet nogle af alle de mange fordele ved reolmoduler lige herunder.

Få masser af opbevaringsplads

Den første fordel er nok også den mest oplagte. Med en reolmodul får du automatisk masser af opbevaringsplads. Du kan opbevare alt lige fra dine yndlingsbøger, til søde familiebilleder og til dejlige minder fra ferier, du har været på i løbet af årene. Det er altså stort set kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til, hvad du gerne vil have opbevaret på reolmodulerne.

Sæt dem sammen, som du vil

Med reolmoduler kan du sætte de forskellige moduler sammen lige præcis, som du vil. Skal de være på en lang linje, eller måske hænge forskudt af hinanden? Valget er helt op til dig. Ved langt de fleste reolmoduler er det heldigvis let og ligetil, at ændre på modulerne lige som du vil – og du kan gøre det, når det passer dig. Så hvis du gerne vil lave om, når for eksempel sæsonerne skifter, er det altså en mulighed – men det er selvfølgelig helt op til dig.

Spar plads

Når du får så meget opbevaringsplads ved hjælp af reolmodulerne, sparer du altså denne plads andre steder i hjemmet. Da reolmoduler kan sættes sammen lige ved siden af hinanden, får du altså ikke en masse spildplads, som du kan få, hvis det er forskellige møbler, du har stående ved siden af hinanden – og som ikke passer 100% sammen. Et reolmodul kan altså derfor spare dig for en masse spildplads.

skrivebordsreol
Empty wooden office desk with laptop and digital tablet on it with comfortable chair and designed shelf on the wall

Kan bruges i mange forskellige rum

Reolmoduler er ikke kun begrænset til stuen. Du kan sagtens bruge dem i for eksempel køkkenet, hvor du så får masser af plads til dine gryder, køkkenmaskiner og så videre. Du kan også bruge reolmoduler i soveværelset eller entréen, hvis du mangler opbevaringsplads til for eksempel dine sko, jakker, huer, tørklæder og så videre. Et reolmodul er altså et yderst alsidigt møbel, som kan bruges i hele hjemmet.

Kan fås lige som du vil have den

Du kan få reolmoduler i lige præcis det materiale, farve og form som du vil have.  Du kan også bestemme om modulerne skal hænge eller være stående? Eller om de skal være åbne, have skuffer eller måske låger? Vil du for eksempel gerne have et reolmodul i flot træ, der skal være væghængt med låger? Intet problem at finde det! Du kan dog også sagtens vælge et reolmodul, der giver lidt mere farve til rummet, den skal være i. Du kan vælge alt lige fra en gul, til en rød, til en mørkeblå. Det er altså nemt at finde lige præcis den reolmodul, der passer til din stil – og selvfølgelig rummet den skal placeres i. Det er kun fantasien, der sætter grænser her!