Nyheder

Nu kan du ryge hele dagen

E cigaret

E cigaretten er kommet for at blive. Det er det mere smagfulde valg, det mindre ildelugtende valg, og noget tyder på, at det på nogle parametre også er et sundere valg end konventionelle cigaretter.

Der er mange gode grunde til, at en E cigaret er et bedre valg end almindelige cigaretter, som dem vi har røget igennem århundreder.

Når man først har tillagt sig en vane, kan det være svært at ændre den. Det kender de fleste mennesker, men særligt for rygere kan det være svært. Rigtig mange rygere er dog gået over til E cigaret efter et langt liv som faste cigaretrygere.

Den giver større fleksibilitet og giver dig mulighed for at ryge, hvor og hvornår du selv har lyst til det.

Undgå at forpeste dine omgivelser

Rygere er bestemt ikke en af de mest populære befolkningsgrupper. Det skyldes primært lugten. Den ildelugtende og sure røg sætter sig gerne i tøj, hår, møbler, vægge og gardiner.

Hvem har ikke prøvet at komme hjem fra værtshus og lugte så forfærdeligt, at hverken venner eller familie kunne holde ud at opholde sig i samme rum.

Ligeledes generes mange mennesker så voldsomt af cigaretrøg, at det kan skabe konflikter med naboer, venner og familiemedlemmer. Med en E cigaret undgår du at genere dine omgivelser i unødvendig høj grad, og samtidig kan du ryge hele dagen, båden indendørs og udendørs, hvis det er det, du har lyst til.

En E cigaret er således også et spørgsmål om personlig frihed. Både for rygeren selv og for passive forbruger. En E cigaret udsender i stedet for den ubehagelige røg en velduftende og noget mere harmløs damp.

Det anbefales stadig primært at ryge udendørs, selvom man vælger en E cigaret.

Hvad har du lyst til at ryge i dag?

Det er et spørgsmål, som ikke mange rygere har været vant til at stille sig selv. De fleste har typisk en meget konservativ tilgang til deres valg af cigaretter, og det skyldes nok at de fleste cigaretter i sidste ende smager stort set ens.

Vælger du at ryge E cigaret får du pludselig et væld af nye muligheder. Det svarer på mange måder til at ryge vandpibe, men en elektronisk dampcigaret er både nemmere og mere praktisk at have med rundt, og så kan du meget hurtigt skifte smag, når du får lyst til noget nyt. Det er smart.

Når det er tid til at skifte E væske, henvender du dig blot til din foretrukne forhandler for at få tanket op med lækre væsker, som på et splitsekund og med et enkelt sug kan omdannes til damp. Damp som vel at mærke tilfredsstiller din trang efter nikotin.

Vælg mellem mange forskellige smagskategorier. Skal det smage af slik, af frugt eller måske bare af god gammeldags tobak i dampform? Du kan også få E væske indeholdende CBD.

Det er med andre ord slut med understimulerede smagsløg, for der findes E væske for enhver smag og ethvert temperament. Det er helt op til dig.