Livsstil, Nyheder, Oplevelser

Sengehimmel til din baby seng

sengehimmel til baby
rcogm

Da vi var små blev vi spurgt, hvad vi ville være, når vi blev voksne. Nogle sagde brandmænd, politimænd, præsidenter og den mest populære prins eller prinsesse. Jeg tror næsten alle børn gik igennem fasen, hvor at være kongelig virkede rigtig tiltrækkende. Nogle af os gik endda i prinsessekjoler og prinse tøj til hverdag, og vi vidste ALTID hvad vi skulle være til fastelavn og halloween. Når vi så kom hjem og skulle til at sove, så skulle vi børste tænder med vores prinse og prinsesse tandbørster. Alt dette var dog ikke nok, vi skulle også føle os som kongelige, når vi sov. Vi hængte tæpper over vores senge, så det lignede en sengehimmel, det behøver vi heldigvis ikke gøre med vores børns senge. Det har Luxbaby nemlig klaret for os med deres fantastiske spinkies sengehimmel baby!

Hvad er en spinkie?

En spinkie er et møbel, som man kan tilføje til baby senge, så de får en sengehimmel.

En spinkie er oftest lavet i rosa/lyserøde, blå og grå farver og nuancer, man kan dog få dem i alverdens farver og nuancer.  Den giver en kongelig følelse i rummet, hvilket er derfor så mange børn/babyer elsker dem, da de for en til at føle sig rigtig speciel og utrolig vigtig på samme tid, når man ligger i sin seng.

Man kan også købe en slags pom pom guirlande og hænge ved åbningen af spinkien, så den bliver endnu mere specielt, unik og får et personligt præg, som gør, at den bliver skilt ud fra mængden.

lege baby

Hvad er en sengehimmel?

En sengehimmel er det selve sengen hedder, når der hænger en spinkie over den. Det foregår sådan, at man sætter en krog fast oppe i loftet og hænger et stykke stof i den. Det lyder måske meget simpelt, men det er det ikke, og derfor er det bedst at havde det bedste stof til formålet for ikke at snakke om den bedste krog.

På Luxbabys spinkies er der en snor, man sætter fast i krogen på den snor er der så også en enten guld eller sølv krone for at gøre stemningen endnu mere kongelig. Så at dit barn får den bedste sengehimmel som overhovedet muligt.

Kan man få andre møbler, der kan give børneværelset en kongelig følelse?

Ja, selvfølgelig kan man det. Luxbaby har blandt andet både stjernepuder, svane bamser og mange andre kongelige bamser, der allesammen har krone på og er lavet i god kvalitet, som kan ligge under barnets sengehimmel. Der er alt fra enhjørninger til små prinsesser. Der er alt det, man skal bruge for at gøre ens barn eller baby til at føle sig som den mest specielle, vigtige, kongelige baby eller barn der findes. Nok endda mere kongelige end dronningen. Man kan også få mange andre spændende ting inde på Luxbaby. Man kan endda købe gaver til sine forældre derinde for at sige, hvor meget man sætter pris på, at de lader en slippe sin indre prins eller prinsesse ud.