Nyheder

Skift røgen ud med damp med en e cigaret startpakke

E cigaret startpakke

Cigaretterne har tag i rigtig mange danskere, der ønsker at komme ud af uvanen. Med de nye e-cigaretter er der kommet en løsning til, der er mindre skadelig både for dig, men også dine omgivelser.  

Du kan let komme i gang med e-cigaretten med en smart e cigaret startpakke, der gør det overskueligt at skifte de klassiske smøger ud med den dampende maskine. 

Fordelene ved at skifte til damp 

Der har været meget polemik i medierne om e-cigaretterne, men de er en god løsning, hvis alternativet er smøgerne. 

Dampen indeholder stadig nikotin, men du slipper for tjære og andre skadelige stoffer. Samtidigt undgår du den direkte forbrænding, der brænder dine fimrehår i hals og lunger af. 

Hvis du skifter til e-cigaretterne, får du ligeledes mulighed for selv at bestemme nikotinindholdet. Det kan gøre det mere overskueligt at trappe ud af nikotinens greb, fordi du langsomt kan skrue ned for indholdet. 

Som alternativ til cigaretterne, kan en e cigaret startpakke derfor være en effektiv erstatning. 

Hvad indeholder en e cigaret startpakke? 

Med en e cigaret startpakke kan du let komme i gang med at dampe. Det er den oplagte løsning til dig, der er førstegangsbruger og ønsker en nem indføring i dampens verden. Her får du nemlig en e-cigaret med de nødvendige dele. 

Med en e cigaret startpakke får du foruden selve cigaretten også batteri, opladerkabel og tank med. Tanken er der, hvor e-væsken skal være, og i Danmark har vi en maksimal begrænsning på 2 ml. 

E-cigaretter kører på batteri, som oplades efter behov. Du skal bare sætte den til opladning, når den løber tør for batteri. 

Husk at købe e-væske med 

Når du køber en e cigaret startpakke, så får du i udgangspunkt udelukkende din e-cigaret. Derfor skal du bruge e-væske ved siden af. Det kan være meget overvældende, hvilken smag du skal vælge, for de findes i et utal af varianter fra det søde, frugt- og dessertagtige til mint- og tobak-smage. 

Derudover skal du vælge, hvilken mængde nikotin, du skal bruge. Her er en nem oversigt, så du let kan finde den rette nikotinmængde til din e cigaret startpakke: 

  • Nikotinfri. Indeholder kun smag og base 
  • 6 mg. Passende til dig der ryger 0-10 cigaretter dagligt 
  • 12 mg. Passende til dig der ryger 10-15 cigaretter dagligt 
  • 18 mg. Passende til dig der ryger 20 cigaretter dagligt 

Andet tilbehør til din e cigaret startpakke 

Udover din e cigaret startpakke og væske, så kan det være en fordel, at du i samme omgang køber ekstra tilbehør med. Særligt ekstra coils kan være nødvendigt, da de efter noget tids brug vil begynde at smage brændt og derfor skulle skiftes ud. 

Dampen opstår ved, at coilen indeholder en smule vat og en glødetråd. Vattet suger e-væsken, der bliver fordampet, når du tænder for e-cigaretten og dermed for glødetråden. Det er vattet, der efter brug kan blive brændt og give en ubehagelig smag. Du kan dog forlænge dine coils levetid ved at sørge for, at tanken altid er fyldt med væske, så vattet ikke tørrer ud.