Livsstil, Nyheder, Oplevelser

3 gode grunde til, at du bør tage på camping i Østjylland


Danskerne er utroligt glade for at campere, og de fleste tager ud i alle landet afkroge for at prøve de forskellige områder af, inden de vælger deres favorit. Enten det, eller også så vælger de det første og det bedste sted og slår sig ned der – der er ikke rigtigt noget ind i mellem.

Hvis du endnu ikke har fundet stedet, hvor du gerne vil slå dig ned, så er det måske fordi du endnu ikke har prøvet at tage på camping i Østjylland – og de er en skam! Derfor får du her 3 gode grunde til, hvorfor du bør prøve camping i Østjylland af, så du ikke længere går glip af alt det fantastiske, det har at byde på.

Danmarks bedste strande

Det er ikke nogen hemmelighed for dem, der bor i Østjylland, at de har Danmarks bedste strande – men var du klar over, at det var sådan, det hang sammen?

Camping i Østjylland er utroligt populært netop på grund af de fantastiske strande, som de har at byde på. Både Ebeltoft, Fjellerup og helt ude på Djurslands næsetip finder du fantastisk vand at bade i med plads til at ligge og sole sig også. Det er helt perfekt til både børnefamilie, der søger en rolig strandkant, og til de lidt ældre, der gerne vil ud og svømme.

Fantastisk sommerstemning i byerne

Camping i Østjylland er også det bedre, fordi du oplever ægte dansk sommerstemning, hvis du tager ind og besøger byerne. Særligt Ebeltoft er værd at nævne i denne sammenhæng, da den bringer det hele. Du får nemt en dag til at gå her, uden at nogen i familien keder sig.

Ebeltoft har en lang strand, som du kan gå en tur ved, de har havn, de har en gammel bydel og de byder på masser af muligheder for at shoppe den nyeste sommermode.

Alt dette emmer af sommerstemning, og allerede når du kører igennem gaderne efter en parkeringsplads, vil du kunne mærke glæden og tilpasheden.

Mærk det gode vejr

Det er klart, at Østjylland ikke er det eneste sted, hvor vejret er godt om sommeren – hvis altså det vælger at være det. Alligevel er det et af de bedste steder at tage hen, hvis du gerne vil mærke det gode vejr – du kan nemlig gøre det på rigtig mange måder.

Uanset om du vælger at tage til stranden og skiftevis sole dig på et håndklæde i sandet og køle ned i det kolde hav, eller om du hellere vil ud og se den fine natur, så er det oplagt at gøre det her. Du kan cykle, du kan gå ture eller du kan blive tilbage på campingpladsen og dase et sted i skyggen, mens børnene leger. Der er også masser af natur og skov, som du kan bevæge dig ud i – på de helt varme sommerdage kan det være lige så rart, da det typisk er lidt køligere.