Bolig, Livsstil, Nyheder

Find din nye tandlæge i Ballerup i dag


Er du træt af dårlige tandlæger og dyre priser uden god kvalitet? Så skift til PLUS1 tandlægeklinik i Ballerup. Det er en tandlæge i Ballerup vil gerne stå til rådighed for dig, som bor i området. Der er i alt fire PLUS1 klinikker i Storkøbenhavn, bor du i Ballerupområdet, er det derfor oplagt at vælge dette. Så hvad venter du på? Besøg til Ballerup tandlægeklinik.

Mål og mission

Tandlægen i Ballerup går meget op i at være blandt de førende tandlæger i Storkøbenhavn. Men patienterne skal stadigvæk have den bedst mulige serviceoplevelse, og det gælder både før, under og efter en behandling i klinikken. Der tilbydes service af høj kvalitet, som blandt andet indeholder anvendelse af det nyeste udstyr, som findes på markedet. Et team, som består af de mest veluddannede og topprofessionelle tandlæger, samt et tilbud om specialiseret hjælp og støtte.

Let tilgængeligt

Hos PLUS1 tandlægen i Ballerup er det let at få en tandlægetid som passer dig. Åbningstiderne er nemlig meget fleksible, og derfor godt til dig, som ellers har en travl hverdag. Om mandagen har klinikken for eksempel åben fra klokken 7 til klokken 19, og der er tilmed åbent i klinikken på udvalgte lørdage. Der er altså rig mulighed for at finde en tid, som passer ind i dit skema. For at se adresse, yderligere åbningstider og meget mere besøg da https://plus1.dk/klinikker/tandlaege-ballerup/.

Ny ved tandlægen

Er du ny patient hos tandlægen i Ballerup, så kan du være sikker på at blive modtaget godt men samtidig også professionelt. Dit første besøg koster 771 kroner, som dækker over en tandrensning af tænderne og en tandundersøgelse. Har du tandlægeskræk, er temaet hos tandlægen i Ballerup gode til at håndtere den slags, og du kan være sikker på, at du får en behandling i trygge rammer, samt en behandling som foregår i dit tempo og efter dine behov.

Diverse behandlinger

Tandlægerne i Ballerup har en masse forskellige behandlinger, du kan derfor være sikker på, at der er noget, som passer til det, som du skal have lavet. Der er både kosmetiske tandbehandlinger, plastfyldninger, rodbehandlinger, tandblegninger og meget andet, du kan ringe til klinikken på telefon 2670 7600 og få mere at vide om de forskellige behandlinger, samt få et tilbud på den behandling som netop du skal have.

Teamet i klinikken

Tryghed er i højsædet blandt teamet hos tandlægerne i Ballerup. Derfor vil du som patient altid blive mødt af et nærværende og omsorgsfuldt personale gennem hele din behandling hos klinikken. Temaet består af tre tandlæger, en tandplejer, fem klinikassistenter og en receptionist, som alle sammen er til for at hjælpe dig

Intet at frygte

Tandlægerne hos PLUS1 i Ballerup har speciale i tandlægeskræk, derfor har du intet at frygte når du kommer på besøg. Tandlægeskræk er ikke noget, som man skal være flov over, næsten 50 procent af befolkningen har i mildere eller stærkere grad tandlægeskræk. Derfor er det også noget, som bliver taget seriøst hos tandlægerne i Ballerup. Der er derfor intet at skamme sig over.