Nyheder

Find et reformertræningshold i København

Fitness københavn

Skal du til at starte i det lokale fitnesscenter? Al begyndelse er hård, men er det hele værd, når du først er kommet i gang og har fundet en rutine. Det er meget forskelligt hvilken slags træning den enkelte dansker går til. Nogen er udelukkende til holdtræning imens andre godt kan lide at træne selvstændigt. Uanset hvad handler det om at få sved på panden og presse sig selv til det ypperste. Hvis du gerne vil stramme kroppen op og få mere styrke, så er reformertræning helt sikkert noget for dig. Til denne type træning får du automatisk en bedre balance og bliver mere smidig, hvilket er noget mange danskere går og drømmer om. Du kan tilmelde dig et hold i fitness på Østerbro.

Hvad er reformertræning?

Reformertræning er et hold du kan tilmelde dig, hvor der vil stå en instruktør og guide dig og de andre deltagere igennem en times intens træning. Der er mange som er overraskede over hvor hårdt det egentlig er. Din krop vil være mørbanket efter den første træning, hvilket med garanti vil kunne mærkes flere dage efter. Til fitness på Østerbro sørger for at du får trænet hele kroppen og får den strammet op således, at du bliver den bedste udgave af dig selv. Der findes flere reformertræningshold i København som du kan tilmelde dig. De fleste vælger det hold, som befinder sig tættest på bopælen. Er du bosiddende tæt på Østerbro, så giver det mening at vælge fitness på Østerbro. På https://www.energii.dk/ kan du læse mere om holdtræningen.

Sådan foregår det

Hvis du ikke har prøvet reformertræning før, så kan det være svært at sætte sig ind i, hvordan træningen præcis forløber. Til træningen hos fitness på Østerbro bruger du en glidende vogn, fjedre, stropper og en fodbarre. Instruktøren tager højde for den enkelte deltager på holdet og hjælper naturligvis de helt nye med, at finde ud af hvordan man udfører øvelserne korrekt. Selvom det er et hårdt og intenst hold, så er der mange som kommer til at holde af det og kommer igen. Du bruger en time meget intenst og kan mærke i alle dine muskler, at du har trænet hårdt.

Noget for hele familien

Reformertræning er noget for hele familien, så du kan sagtens tage din bedre halvdel og børn med til holdtræningen. Dine børn skal være fyldt minimum 12 år før de på deltage på holdet. Folk skal prøve reformeren før de kan finde ud af, om det er en træningsform for dem eller ej. Det er individuelt hvad der interesserer den enkelte dansker. For nogens vedkommende handler det om at kunne mærke, at man har trænet intensivt. Der vil reformeren være god, da du uden tvivl vil kunne mærke flere dage efter, at du har brugt en time på intens træning.

Det er hårdt men godt

Ifølge statistikker kommer en del danskere til at holde af reformertræningen på sigt, når de først er blevet gode til det. De første mange gange kan man godt fortryde at have tilmeldt sig holdet, fordi kroppen skal vænne sig til hvordan muskelgrupperne bliver brugt. Ifølge statistikker kan fitness se, at de får flere og flere deltagere på deres reformertræningshold. Dette viser udelukkende, at danskerne er interesserede i fitnessholdet.