Nyheder

3 grunde til, at du skal købe nyt lingerie

lingerie

Lingerie, undertøj, BH, trusser – kært barn har mange navne, men lingeri er ikke bare undertøj. Det er meget mere end et par underbukser og en BH, og lingerie indebærer både hofteholdere, toppe, bodystocking, selvsiddende strømper, korsage, korset, strømpebånd og meget, meget mere. Mange forbinder lingeri med noget luksuriøst og i de fleste tilfælde er det også rigtigt. Det er noget lidt andet, end den kedelige beige hverdags BH og de der trusser, der er blevet grå efter lidt for mange vaske. Ligegyldigt om du har masser af lingeri eller er vant til at købe fem-paks trusser fra det lokale supermarked, så er det altid en god idé, at købe noget nyt. 

Selvforkælelse 

Der findes ikke noget bedre end at have lækkert og behageligt undertøj på. Ligeledes er der næsten ikke noget værre, end en BH der gnaver og gør ondt, og et par trusser der ikke sidder godt. Undertøj der sidder dårligt kan påvirke og irritere hele dagen, indtil man kommer hjem og har mulighed for at tage det af. En simpel men effektiv måde at tilføre lidt selvforkælelse til din hverdag på, er ved at købet noget nyt lingerie. Køb noget der er flot og behageligt, som samtidigt også passer dig perfekt. For at finde den helt rigtige størrelse BH skal du huske at tage dine mål. Det kan du gøre derhjemme eller du kan få en ekspedient i en undertøjsforretning til at gøre det for dig. 

Det giver selvtillid 

Vi har hørt det mange gange før; selvtillid kommer indefra! Det gælder også, når det kommer til undertøj. Man behøver ikke engang at vise det frem, bare det at have et flot sæt lingeri på, kan give et selvtillids boost. Hvis du føler, at du til hverdag går rundt og mangler lidt selvtillid, skal du derfor klart overveje, at købe noget nyt lingerie. 

En BH der sidder godt, kan også gøre underværker for din kropsholdning, især hvis du har en barm, der er fyldig. En BH med puder kan også hjælpe, hvis det går dig på, at du har en mindre barm. Selvom hofteholdere, korsager og korsetter ikke er hverdagsundertøj, kan det også få dig til at føle dig flot og sexet, selvom du er fuldt påklædt. 

Forkæl din partner 

Sidst, men ikke mindst, vil din partner helt sikkert også sætte pris på, at du køber noget nyt lingerie. Du kan for eksempel købe noget flot undertøj på nettet og tage det på, så du kan overraske din partner om aftenen. I kan også gøre det til et fælles projekt og købe det sammen. Sæt jer ned og find nogle hjemmesider, der sælger den slags lingeri, som I begge godt kan lidt. Udvælg nogle sæt og køb dem. På den måde har I også noget at glæde jer til. Lingerie er også en perfekt gave til en kæreste eller ægtefælle, og der findes masser af muligheder til både mænd, kvinde og ikke binære. Det er bare med at komme i gang!