Nyheder

Den naturlige stil er på vej tilbage i boligindretning

junckers trægulve
rcogm

Hvis du har fulgt en smule med i de mange boligindretnings-magasiner, der efterhånden ligger overalt, har du sikkert set en tendens i løbet af de seneste år. Hvor den altdominerende indretningsstil i mange år var moderne, lys og kantet, er den nu langsomt ved at blive erstattet er en varmere og mere naturlig stil.  

Det kan der være mange grunde til. Først og fremmest er det en regel i boligindretning såvel som i alle andre former for mode, at noget kun kan være moderigtigt i et begrænset tidsrum. På et tidspunkt vil noget, ofte diametralt modsat, komme for at tage dets plads. På det seneste har det været den naturlige og nærmest retro-agtige stil, som dog også er blevet hjulpet godt på vej af det øgede fokus på klimavenlighed, natur og indkøb i den lokale genbrugsbutik.  

Hvad end grunden til stilskiftet er, er det heldigvis forholdsvist simpelt og endda billigt at indrette sig en anelse mere naturligt, retro og hyggeligt. Hvis du er tom for ideer, kommer der her en smule inspiration til, hvordan du kan indrette dit hjem jævnfør den nye stil. 

Udskift klinkerne med trægulve. 

Først og fremmest kan du selvfølgelig med fordel udskifte de kolde, mørke klinker med et hyggeligt trægulv af høj kvalitet. Hvis det skal sørge være både pænt og brugbart om 10 år, skal et trægulv nemlig gerne være af høj kvalitet. Det kunne for eksempel være et Junckers trægulv. Køb Junckers gulv online, hvor du har alle deres mange smukke og hyggelige muligheder lige ved fingerspidserne.  

Junckers trægulve er tykke, som oftest mindst 22 millimeter, hvorfor det kan holde til mange års slid, derudover er det, som nævnt, også tilgængeligt i flere forskellige varianter og træsorter. Det betyder, at du kan få Junckers trægulve i en nuance og træsort, der passer til din stil, farven på væggene eller måske træet i resten af rummets møbler. Det er jo trods alt et gulv du kommer til at se på i mange år, grundet den store holdbarheden. 

På den måde lever Junckers trægulve op til ånden bag den nye, mere naturlige indretningsstil på flere forskellige måder. Først og fremmest tager et ordentligt trægulv bare noget af naturen med indendørs, hvilket gør hele rummet en smule mere hyggeligt. Derudover er stilen, som nævnt, også delvist motiveret af klimaforandringerne og lysten til en mere bæredygtig og holdbar livsstil. Det lever den høje kvalitet af Junckers trægulve bestemt også op til. 

Indret i retro stil 

Netop dette fokus på bæredygtighed i indretningen betyder dog heldigvis også, at det hele ikke går op i trægulve, træmøbler og potteplanter i vindueskarmen. Det harmonerer bestemt også med den nye stil at indrette retro. Du kan derfor med fordel tage et smut forbi din bedstemors loft eller den lokale genbrugsbutik på udkig efter retrofund, der kan få nyt liv i dit hjem. 

Det er nemlig utroligt, hvor lidt der skal til for at give et rum en helt ny stemning. Junckers trægulve sætter selvfølgelig deres præg på et rum, men det samme kan en kobberlysestage eller bedstemors gamle korssting. Med andre ord behøver man ikke gøre det helt store for at være med på de nye indretningsnoder.