Nyheder

Duft sejrens sødme med den rigtige tennisketcher

tennisketcher
rcogm

Er du konkurrencemenneske og nyder, når du har lavet en sportslig toppræstation og dufter sejrens sødme efter en lang og udmattende tenniskamp? Eller er du et menneske, der elsker at have en aktiv fritid, hvor tennis holder dig og din krop i gang i selskab med gode venner? Eller træner du på eliteplan, hvor hver dags træning tæller, og hvert slag bliver evalueret og finjusteret? 

Lige meget hvad, så er det vigtigt, at du har den helt rette tennisketcher. Den er dit vigtigste redskab til træning og til en potentiel sejr. 

Men hvad skal man vælge? Hvad er den helt rigtige tennisketcher til netop dig? Det vil vi se nærmere på i denne artikel. 

Vælg efter formål    

Der er forskel på, om man træner på eliteplan eller på hobbyniveau. 

Alle vil selvfølgelig gerne have den optimale ketcher, men her spiller pengepungen jo også ind i overvejelserne. 

Derfor skal pengeforbruget nogenlunde matche det formål, du skal bruge tennisketcheren til. Her kan du vælge en dyr og specialdesignet ketcher, hvis du ved, at du spiller på topniveau og har brug for en ketcher til at matche og slå konkurrenterne, og hvor den mindste detalje kan få dig nærmere eller længere væk fra sejren. 

Er tennis derimod en del af din fritid, og du bare skal have de rigtige redskaber, kan du sagtens købe en lidt billigere ketcher. Du vil garantere stadigvæk have en ketcher i god kvalitet, og heldigvis er der rigtigt mange gode modeller at vælge imellem.  

Ønsker du en god ketcher i god kvalitet er det bare med at se på alle de mange smarte og funktionelle modeller. Når ketcheren er valgt, er du et stort skridt nærmere at kunne mærke sejrens sus. 

Hav et godt greb 

I valget af tennisketcher er det vigtigt, at du finder én, der har et godt greb. Dermed kan du holde godt fast på ketcheren i kampens hede, og du overbelaster heller ikke dine led og muskler. Der findes mange gode ketchere med gode greb, der er ergonomisk designet, så du ikke lider muskulær overlast ved brugen af den. 

Hvis du også holder af at spille i vintermånederne, f.eks. i november, hvor temperaturerne dykker, kan det være ekstra fordelagtigt at købe ordentlige tennishandsker. På denne måde holder du hænderne varme under kampen. 

Beskyt ketcheren i en taske 

Før og efter kampen kan det være en stor fordel at pakke ketcheren ned i en dertil designet ketchertaske. På denne måde bliver strengene ikke bøjet eller stødt, ligesom ketcheren i sin helhed ikke lider overlast med slag eller skidt. Dermed er du sikker på, at den kan holde i lang tid til alle de mange kampe og træningsseancer, du skal bruge den til. 

I tasken kan du desuden også have din drikkedunk, et håndklæde til at tørre dig med undervejs i kampen og efterfølgende efter brusebadet, samt diverse snacks eller andet spiseligt til før, under og efter kampen. Pengepungen og mobiltelefonen kan også nemt være i sådan en taske.