Nyheder

Få en spændende og oplevelsesrig praktik som sygeplejerske i udlandet

sygeplejerske i udlandet
rcogm

Har du, som medicin eller sygeplejestuderende, en drøm om hjælpe i verdens brandpunkter? Så skulle du overveje at tage på et praktikforløb som sygeplejerske i udlandet! Hos trymedics.dk har du muligheden for at få et spændende, lærerigt og udfordrende praktikforløb som sygeplejerske i Uganda eller Zanzibar samtidig med, at du hjælper et land, som altid har brug for et ekstra par hænder.  

Gør en forskel, hvor det virkelig gælder  

Som sygeplejerske i udlandet får du muligheden for at blive udfordret, samtidig med at du får lov til at gøre en forskel i et land, der har brug for alt den hjælp det kan få, når det kommer til læger og sygeplejersker.  

I stedet for at kun at være i praktik på hospitaler i Danmark, mens du læser medicin eller til sygeplejerske, kan du tage et praktikforløb i Uganda eller Zanzibar og få nogle oplevelser og udfordringer du ikke ville støde på i Danmark. Du bestemmer selv hvornår i din uddannelse, du vælger at rejse og har derfor stor frihed over hvilket semester det passer dig bedst at være i udlandet i.  

Ikke alene får du en oplevelse fyldt med lærdom og udfordringer, men du får også et praktikforløb, der udstyrer dig med nogle evner og kompetencer du ikke ville få under en praktik i Danmark. Du kan ydermere skrive det på dit CV, at du har været med til at gøre en forskel i et fattigt og trængende land som Zanzibar eller Uganda.  

Du får altså muligheden for, at hjælpe nogle mennesker, der i forvejen har det svært, samtidig med at du bygger et unikt kompetencesæt der vil gavne din fremtidige karriere.  

Hvis du derudover drømmer om at blive læge eller sygeplejerske i udlandet, så ville et praktikforløb som sygeplejerske i udlandet være den perfekte start på et arbejdsliv fyldt med spændende og udfordrende oplevelser! 

Opbyg et netværk og få venner på tværs af landegrænser  

Når du tager et praktikforløb gennem Try Medics møder du en kultur i et land, der er helt anderledes fra hvad du er vant til. Du kommer til at møde andre praktikanter, der er samme situation som dig selv, og kommer til at få nye venskaber blandt de andre praktikanter og blandt de lokale. 

Du kommer til at få muligheder for, at opbygge et netværk, der går ud over Danmarks grænser. Så hvis din drøm er at blive læge eller sygeplejerske rundt omkring i verden, så er et praktikforløb som sygeplejerske i udlandet en enestående mulighed for at opbygge et godt netværk og få kontakter.  

Du kommer derudover til at lære hvordan man er i kontakt med patienter og personale, der taler et andet sprog og kommer fra en anden kultur end din egen.  

Så hvis du er frisk på en udfordring der er lærerig og spændende, samtidig med at du også bygger gode sociale kompetencer med en anden kultur. Så er et praktikforløb som sygeplejerske i udlandet højst sandsynligt lige noget for dig!