Nyheder

Skal du have en støttemur? Så læs med her

støttemur pris

Hvis du har en skråning i haven, så kan det være en god idé at få en støttemur, der sikrer, at jorden bliver holdt tilbage og ikke falder sammen. En støttemur kan på den måde sikre, at din have forbliver intakt.  

I denne artikel kan du læse mere om støttemure, og hvad en støttemur pris lægger på. 

Hvad koster en støttemur?  

Når du overvejer, om du skal have en støttemur, så overvejer du måske først og fremmest, hvad en  støttemur pris lægger på. Det findes der bare ikke noget enkelt svar på, for prisen afhænger nemlig af, hvor mange meter muren skal være, hvilken type sten der skal bruges, og hvor mange sten høj muren skal være. Der findes altså forskellige støttemur priser.  

Sådan finder du ud af, hvad din støttemur koster 

Hvis prisen har en betydning for dit valg af støttemur, så kan du naturligvis altså gå efter den støttemur, der er billigst. Hvis du gerne vil vide, hvilken støttemur der er billigst, så kan du bruge en beregner. Der er mange virksomheder, der opsætter og sælger støttemure, som har en prisberegner inde på deres hjemmeside.  

Her kan du taste ind, hvor høj din støttemur skal være, hvad den skal bestå af, og hvor mange meter støttemur du skal bruge. Herefter vil der komme en pris, som i de fleste tilfælde er vejledende. Det er normalt, at man derefter taler med virksomheden, der giver dig en præcis pris, du kan forholde dig til. 

Sådan finder du det rette firma 

Når du skal vælge, hvilket firma der skal opsætte din støttemur, så kan du lede efter nogle bestemte ting. Det er f.eks. rart at vide, at den pris, man får oplyst, holder. Der er altid nogle, der vil prøve at snyde med prisen, og dem skal du selvfølgelig undgå. Det er aldrig rart, når der kommer uforudsete omkostninger.  

Derudover er det godt at vælge nogle, der reklamerer med at lave kvalitetskontrol af støttemuren. Det er jo vigtigt, at den holder, for den skal jo hjælpe med at holde din have intakt. Du skal naturligvis også vælge nogle, der kommer til at overholde tidsfristen. Der er næsten ikke noget så irriterende, som når man har et byggeprojekt, man regner med, der bliver færdigt på en bestemt dato, som så rykkes.  

Skal du have en støttemur? 

Det kan være en god idé at få en støttemur, hvis du har en skråning i haven, du er bekymret for om kan falde. Den kan f.eks. komme til skade under nedbør, eller når man betræder det. Hvis det først falder ned, så kræver det en del arbejde at få det op igen. Det er heldigvis noget, du kan undgå, hvis du vælger at få monteret en støttemur.  

En støttemur er desuden meget æstetisk tilfredsstillende, da de smukke sten passer ind i enhver have. Du kan altså både få en praktisk løsning på dit problem, som også er flot. Det er da to fluer med et smæk, ikke?