Livsstil, Nyheder, Oplevelser

Find den rette dåbsgave

barnedåb
rcogm

Gaven er en central del af de fleste former for fejringer. Når vi for eksempel inviteres til fødselsdag, bryllup, jubilæum, konfirmation eller dåb, vil de fleste af os gøre en del anstrengelser for at finde en gave, der passer perfekt til lejligheden. Engang i mellem behøver vi slet ikke at tænke os om, før det vælter ind med gode gaveidéer. Dog sker det andre gange også, at vi ender med at bruge uanede mængder af energi på at tage beslutningen om, hvilken gave vi skal vælge. Dét kan enten skyldes følelsen af, at der er for mange muligheder, eller følelsen af, at der er for få. Ofte vil du kunne spare en del tid, hvis du ved, hvor du skal lede. Og søger du på nuværende tidspunkt en dåbsgave, er du kommet til det rette sted.

Dåbsgaven

Dåbsgaven er et vidt begreb, for mange gaver egner sig fint til dåbsfejringen af et barn. Mange vælger i forbindelse med en dåb at give en gave til både barn og forældre i form af babyudstyr som for eksempel tøj eller legetøj. Andre giver smykker eller ure til barnet, der skal døbes. Og så er der dem, der forærer barnet arvestykker som porcelæn, bestik og glas. Læser du dette, har du sikkert allerede gjort dig nogle overvejelser om dåbsgaven. Og måske er du blot kommet frem til, at du ikke rigtigt har et overblik over dine muligheder. Heldigvis er der hjælp at hente. På https://www.pokalbutikken.dk/gaveartikler-tinkrus-flaskebakker/flotte-daabsartikler-med-gravering/ finder du først og fremmest et bredt udvalg af sportspræmier – men siden har også et fint udvalg af smukke, graverede dåbsgaver.

dåbsgaver

Gode bud på dåbsgaver

Polkabutikkens dåbsartikler omfatter blandt andet sparebøsser og billedrammer. Fælles for alle dåbsartiklerne er, at de er fremstillet med øje for både kvalitet, funktion og design. Dertil tillader samtlige produkter dig at tilføje gaven et personligt præg i form af en indgravering. Du kan for eksempel vælge at få skrevet barnets navn og dåbsdato på den gave, du bestiller. Samtlige af Polkabutikkens dåbsartikler er desuden til at betale. Du behøver langt fra at tømme bankkontoen for at få fat i en fin og betænksom dåbsgave. Og har du spørgsmål til produkterne, sidder Polkabutikkens medarbejdere i alle hverdage klar til at hjælpe dig via telefon eller mail.

Lidt om dåben

En dåb kan både udføres på børn og på voksne. Størstedelen af dem, der bliver døbt i Danmark, er dog nyfødte. Under en dåb bliver barnet velsignet og modtager Guds løfte om evig velsignelse og kærlighed. På vegne af barnet forsager forældrene Djævelen, de siger ja til troen på Gud og på Jesus, og de anerkender Helligånden som Guds evige nærvær. Når barnet er blevet døbt i den kristne tro, fuldendes ceremonien ofte med en fejring, der forener familiens venner og bekendte.  Denne fejring omfatter oftest mad, taler og gaver til det døbte barn. Ovenfor har du forhåbentlig fået nogle gode idéer til den helt rette dåbsgave.