Nyheder

Gør hverdagen lidt sjovere med en hjemmebar

hjemmebar
rcogm

Har du nogensinde overvejet, om dit hjem lægger op til at der kan skabes nogle sjove stunder, hvor du og din familie kan slippe hverdagens ansvar og livsførelse lidt? Du kan gøre dit hjem oplagt til gode stunder for dig, dine venner og din omgangskreds ved at lave en hjemmebar. Hjemmebaren kan danne rammen for mange gode stunder sammen.  

Livet skal ikke være så kedeligt 

Der er mange opgaver, man skal stå for, når man f.eks. har et familieliv, der skal køre. Det kræver ofte et stort ansvar at få familien til at hænge sammen. Nogle gange kan det være rart, at man kan koble lidt fra. Det er oplagt at skabe nogle muligheder i ens eget hjem, hvor man kan koble fra og have det hyggeligt Særligt i lyset af corona pandemien hvor det pludselig stod klart, at man ikke kan regne med, at f.eks. barer og andre gode steder kan åbne op for en.  

Man er nødt til at skabe rum for hygge og afkobling i ens eget hjem. En hjemmebar er en oplagt mulighed for, at man kan trække sig lidt væk, nyde et glas vin eller en drink med konen eller manden om aftenen og inviterer de nærmeste forbi.  

Hvordan laver man en hjemmebar?  

En rigtig hjemmebar skal have et fadølsanlæg. Man kan vælge forskellige placeringer til hjemmebaren. Det kan f.eks. være i kælderen, i stuen eller i garagen. Hvis man ønsker at kunne trække sig lidt væk fra hverdagen vil kælderen eller garagen være en oplagt mulighed.  

Her kan man installere et rigtigt fadølsanlæg. Det vil klart være et stort tilløbsstykke for naboer, familie og venner fra nær og fjern, der gerne vil nyde en god øl i ny og næ. Anlægges hjemmebaren i garagen, kan hjemmebaren måske også fungere som et godt sted at hente nye forsyninger, når man holder havefester.  

Under corona pandemien er det blevet mere oplagt med havefester, da det sikrer, at man kan holde de nødvendige restriktioner og smitterisikoen formindskes. Hvis du har en garage stående, hvor der kan anlægges hjemmebar, vil det derfor være oplagt under nuværende situation. Der findes forskellige former for fadølsanlæg i forskellige prisklasser. Selve hjemmebaren kan enten købes brugt via sociale medier eller på hjemmesider for online salg. De kan også købes nye i enten træmaterialer eller andre materialer. Det er kun fantasien, der sætter grænser.  

Et sted at opbevare sin spiritus 

Det gode ved en hjemmebar er også, at man får skabt et godt sted til at opbevare ens spiritus. Mange særligt Syddanskere tæt på grænsen har et stort udvalg stående til opbevaring derhjemme, så de altid er klar til at lave drinks til festerne.  

En bar i hjemmet kan være med til at samle det hele, så det nærmest ligner en professionel bar. Der kan være plads til forskellige flasker med spiritus, et lille køleskab til sodavand, danskvand, juice, kakao og hvad man ellers har brug for, for at afholde den perfekte havefest med øl, drinks og vin.