Nyheder

Keyhangers til koncerter og events

Keyhanger med logo

Nøglesnor med logo bliver tit og ofte anvendt til koncerter, festivaler eller events, hvor de mange frivillige eller arbejdende personale er udstyret med en keyhanger med tryk for arrangementet. Dermed kan de deltagende gæster se, hvem de kan gå til hvis de måtte have spørgsmål eller skal bruge hjælp. Det giver også et overblik for det deltagende personale eller frivillige over, hvem deres kollegaer måtte være. Her kan det være en fordel at kombinere en keyhanger med et ID-kort.

Hos de fleste større virksomheder eller organisationer er ID-kortet kodet ind som nøgle, som skal anvendes, når man enten træder ind eller ud af et nyt lokale. Det giver virksomheden mulighed for at sikre, at det kun er medarbejderne der har adgang til virksomhedens lokaler.

For ikke at skulle bøvle med kortet i lommen, kan det være en fordel at have det let tilgængeligt om halsen eller knappet til ens bukser. Det er her keyhanger med logo kommer i spil. Det er samtidig sjældent, at alle kender hinanden, hvorfor det også giver anledning til, at den man taler med, kan se, hvem man er, og hvilken afdeling man kommer fra.

Køb nøglesnore med logo til messer og konferencer

Populariteten af nøglesnore med tryk stiger stadig. De er nemme at fastgøre nøgler og mobiltelefoner til. Hvis du planlægger en begivenhed, messe eller konference er det umagen værd at overveje at investere i keyhangers til dine besøgende. Når du køber nøglesnore og uddeler disse, formindsker det sandsynligheden for mistede kort og entrebilletter.

Der er typisk mange virksomheder, brands eller navne repræsenteret til forskellige messer eller konferencer. Det kan derfor være svært at vide, hvor mange kommer fra eller hvem man lige har talt med. En keyhanger giver et signal om at du har en stand eller deltager på den aktuelle messe eller konference. Her kan du have dit ID-kort eller visitkort, så dem du løbende taler med let, kan se og læse, hvem du er, og hvad din stilling evt. måtte være for den respektive virksomhed.

Det kan derimod også være en fordel, når du skal tale med nye potentielle kunder eller samarbejdspartnere. Det efterlader oftest også et positivt og professionelt indtryk.

Keyhangers med tryk som en del af din virksomheds udtryk

Keyhangers er en effektiv reklameartikel – men kun hvis designet fungerer som en naturlig forlængelse af din virksomheds identitet. Når du forærer keyhangers væk på udstillinger og messer, skal nøglesnorene føles som en lille del at dit brand og dit værdisæt, og kunden skal intuitivt kunne forbinde nøglesnorens farver og tryk med afsenderen. Derfor har du stor frihed til at designe dine keyhangers med logo, når vælger et firma som TopSupplies med mange års erfaring og ekspertise.