Livsstil, Nyheder, Oplevelser

Prisvenlig tur i luftballon

luftballon

Har du drømt om at gå den ekstra mil for at opleve noget helt unikt? Eller vil du gerne forkæle din kæreste, familiemedlem eller ven med en fantastisk oplevelse? Det kan du med en tur i en luftballon!

Her får du et helt særligt udsigt ud over den danske natur, som man sjældent ser hver dag, hvor man svæver som en fugl over by, land og strand. Du behøver ikke engang at rejse langt for at komme en tur i luftballon, da der er mulighed for at flyve fra flyvepladser overalt i hele landet både i Jylland, på Fyn og Sjælland.

Se verdenen fra en ny vinkel

Mange mennesker har en drøm om at kunne flyve frit over by og land, ligesom en fugl der svæver langt oppe over skyerne. Man kan selvfølgelig flyve i en helt almindelig flyvemaskine, men det er dog de færreste der flyver på den måde bare for sjovs skyld, da det ofte handler om destinationen og hvor man skal hen. Derudover larmer en flyvemaskine ret meget og er dårlig for miljøet som hyppig transportmiddel.

Med en luftballonstur handler det i stedet om selve rejsen, som i øvrigt er så smuk, at den kan være helt meditativ. En luftballontur byder på en oplevelse, du eller modtageren af gaven sent vil glemme. Klik her for at læse mere om luftballon tur pris.

rød luftballon

Oplev naturen på tæt hold

Når man flyver højt oppe i luften ved hjælp af en luftballon, vil man opleve naturen på helt tæt hold – ja, oftest vil man kunne spotte fugle flyve i luften, præcis som man selv gør. En luftballon larmer slet ikke det mindste, når den først er i luften og du vil derfor kunne nyde alt hvad naturen har at byde på ved hjælp af alle dine sanser.

I stedet for en larmende flyvemaskine og støjende medpassagerer i baggrunden, vil du blive overvældet af naturens helt egne smukke lyde. Turen er især smuk, hvis man vælger at tage den tæt ved solnedgangen, så man kan se solen gå ned fra allerførste parket på en måde man aldrig har set den før i sit liv.

En oplevelse til dig og dine kære

En tur i en luftballon er den ideelle gave for enhver man holder af, da man ikke skal være særlig forberedt til selve turen, udover selvfølgelig at medbringe godt humør og måske ikke være alt for højdeskræk. Selve turen varer knap og nap en time, hvilket gør den optimal for både unge såvel som gamle.

En tur i en luftballon er også en rigtig god måde at vise den idylliske danske natur frem til skeptikeren, der synes at vores lille land er for fladt og kedeligt. Det er også den perfekte overraskelsesgave, som modtageren uden tvivl vil huske resten af sit liv. Det er ikke til at vide, hvor luftballonen ender henne, da det afhænger fuldstændig af vindens retning, men en professionel og erfaren pilot vil være ved jeres side, så I kan være trygge under hele turen.