Livsstil

Kom i form hjemmefra

bowflex

Med lukkede fitnesscentre og sportshaller kan det være svært at holde sig i form. Derfor kan en af de eneste muligheder være at træne hjemmefra. Det kan for mange også være hårdt eller ubehageligt at skulle træne i et populært fitnesscenter. Der kan det også være en god ide at træne hjemme. Det er dog ikke de fleste, der lige har de samme maskiner. Man kan dog sagtens finde nogle, så man kan lave sit eget lille mini-fitness derhjemme. F.eks. kan man finde et bredt udvalg af bowflex, som er forskellige maskiner, som du kender fra fitnesscenteret.

Træningsprogrammer

En god ide kan være at finde nogle træningsprogrammer, så du ved, hvad du skal træne og hvordan. Opstil nogle mål og find et passende træningsprogram, på den måde kan du også findeud af, hvilke maskiner du skal bruge og købe, og hvilke maskiner du måske kan leve uden. Hvis du f.eks. rigtig gerne vil træne mave, kan du finde nogle træningsprogrammer der er målrettet forskellige muskelgrupper i maven. Derudfra kan du så finde ud af, hvor ofte du skal træne og om du skal købe nogle bestemte vægte eller maskiner.

bowflex

Træningsmaskiner

Du kan finde rigtig mange forskellige bowflex maskiner, som også er den slags maskiner, du kender fra fitnesscentrene. Du kan f.eks. finde løbebånd til de kolde vintermåneder eller til den gode opvarmning inden styrketræning. Hvis du gerne vil træne ben og bagdelen så kan en stepmaskine være en rigtig god ide. Hvis du ikke lige vil ud at bruge de helt store penge på en bowflex maskine med det samme, kan man også finde et bredt udvalg af vægte og andet træningsudstyr. Så kan du altid starte småt og bygge dit træningsrum op med tiden. Dog kan det også være en god ide, hvis man starter med en maskine, man ved man elsker og vil bruge. På den måde kan det være, man får trænet derhjemme noget mere.

Spis sundt

At holde sig i form er dog ikke kun træning. Det handler også om at spise sundt, og hvis du gerne vil tabe dig, eller har et bestemt vægtmål, så er kosten rigtig vigtig for at nå dit mål. Hvis du f.eks. gerne vil have mere muskelmasse, kan det være du skal have fat i proteiner og kulhydrater, hvor du måske skal kigge mere efter fibre, hvis du gerne vil tabe dig. Dette er en rigtig god ide at kigge mere ind i, så du føler at du får noget ud af din træning. Hvis det virker lidt svært eller uoverskueligt, kan det også være en god ide at snakke med en diætist. Nogle steder kan man også bestille måltidskasser på forhånd, der er målrettet forskellige træningsmål. Det er en balance mellem god træning og god kost. Derfor er det en god start at købe en bowflex maskine men også at længe kostplaner. På den måde vil du opleve, at du meget hurtigere når dit mål end med kurer og juice-cleanses.