Nyheder

Reklameartikler i alle former

Reklame

Verden af reklamegaver kan være svær at finde rundt i som virksomhed. Mange tilbyder forskellige reklamegaver, der ikke opfylder de krav man ønsker til sine produkter. Mange virksomheder har lagt en mere miljøvenlig strategi, og ønsker gaver, som de kan være stolte ved.

Reklamegaver der holder

Mange kender følelsen af, at få stukket en reklamegave under armen, som de ved ender hjemme i skabet. Dette kan forårsage en enorm mængde af spildte ressourcer, da produkterne ikke bliver brugt. Hos TopSupplies.dk sikre man, at de reklamegaver man køber er af højeste kvalitet. Der er nemlig sat tårnhøje krav til leverandører og samarbejdspartnere, så produkterne altid er af den højeste kvalitet. Gaverne er desuden testet, for at være sikre på, at dit firma kan være stolte af de produkter som køber. I er derfor sikret, at jeres logo fremstår på den flotteste måde. Ved ikke at gå på kompromis med kvalitet sikre du, at dine kunder har lyst til at bruge jeres reklamegaver år efter år. Der skæres dermed ned på dårlige reklameartikler som ender i skraldespanden.

Gaver til alle

Der findes et stort udvalg af produkter til kvinder, mænd og børn. Forkæl dine kunder med produkter skræddersyet til netop deres behov. Det brede udvalg sikrer at du kan håndplukke netop de gaver, som man mener vil glæde modtageren. En god reklamegave vil nemlig reflektere positivt på din virksomhed. Om sommeren kan du for eksempel forære lækre flip flops, strandparaplyer og solcreme iført logo, så dit firma bliver let at genkalde. Du kan finde netop det der er oppe i tiden. Lige nu finder du et godt udvalg af spritdispensere, så du kan være med til at bekæmpe covid-19. 

Lad dit brand være miljøvenligt

Miljøvenlige materialer, økologi og fairtrade er ekstremt velset i Danmark, hvor mange er hoppet med på bølgen om at boykotte skadelige materialer. Der tilbydes også et stort udvalg af miljøvenlige produkter, som kan være med til at styrke dit brand og jeres målsætninger i forhold til en grønnere omstilling. Kig efter det grønne blad på webshoppen, når din virksomhed er på udkig efter jeres fremtidige reklamegave. I kan være sikre på, at produktet er produceret af miljøvenlige materialer og med til at udfase miljøskadelige produkter, som sælges af mange andre. Reklameartiklerne kan være produceret af genanvendt plast eller bomuld og være iført fairtrade mærket. Du viser, ved at investere i de grønne produkter, at jeres firma slår et slag for miljøet, selv når i køber reklamegaver.

En vigtig del af jeres markedsføring

Reklamegaver er helt klart pengene værd. Det kan nemlig skabe ekstremt vigtig og god omtale for enhver der ønsker det. Det kan man se, hvis man sammenligner prisen på varerne med effekten af at bruge reklamegaver. Du skaber tilmed synlighed for din virksomhed og lader dit logo komme ud blandt mange.

Start et samarbejde med TopSupplies, hvor du kan være sikker på, at dine fremtidige reklamegaver er værd at modtage.