Nyheder

Naturlige lammeskind og fåreskind til din hjemlige stil

Lammeskind

Skal du pifte dit hjem op med noget der er lækkert og eksklusivt, men også naturligt? Så kunne et fåreskind måske være noget for dig. Skind fra dyr har været brugt i mange tusind år og selvom verden bliver mere og mere moderne, så betyder det ikke, at skind er yt.

Skind kan komme fra mange forskellige slags dyr, men som regel er lamme- og fåreskind nogle af de mest populære. Og med god grund. Læs videre for at blive klogere på fordelene.

Yderst dekorativ komfort

I stedet for eksempelvis puder, hynder eller tæpper, kan man indrette med skind. Da det er et yderst blødt materiale, vil det være optimalt til at ligge på en bænk eller en lænestol.

Fåreskind kan fås i flere varianter hos Skindhuset, så der er rig mulighed for at kunne vælge lige præcis den type der passer til din stil i hjemmet. Det betyder, at du ikke nødvendigvis skal have den klassiske form, da de netop også laver hynder, puder og endda møbler, der er polstret med skindet. Dette betyder i teorien også, at der ikke er nogen begrænsninger for, hvor mange typer skind man kan skaffe til sit hjem.

Positive sundhedsmæssige indvirkninger

Udover at lamme- og fåreskind kan være dekorativt, så kan det også have en god indvirkning på helbredet. Igennem mange tusind år har man lagt spædbørn og babyer på skind, og den tradition lever i bedste velgående. Dette kan muligvis være på grund af de gode fordele, som skindet har på barnets sundhed.

Udover at skindet er blødt, kan lammeskind og fåreskind være med til at opretholde en jævn kropstemperatur, hvilket er ideelt for en baby. Derudover findes stoffet lanolin i fåreuld, som har vist at have lindrende effekt på huden.

Lammeskind til babyer, er anderledes fra andre skind, idet de er garvede på en særlig måde. Der er både fokus på at barnet ikke optager giftige stoffer som krom gennem huden, men også at skindet kan vaskes – hvilket er ret så praktisk, hvis der ligger en baby på det.

Det naturlige og bæredygtige valg

En god fordel ved fåreskind er at du kan vide dig sikker på, at der er tale om naturlige materialer. Skal skindet bruges til mere end bare dekorativt, er det rart at vide at det er naturligt og ufarligt. Hos Skindhuset kan man vælge mellem skind fra hele verden, hvilket betyder at skindene har yderst karakteristiske træk, alt efter hvilken verdensdel de kommer fra. Farverne i skindet kan blive påvirket af det miljø dyrene lever i, og det betyder, at der kan være stor forskel på om skindet kommer fra New Zealand eller Island.

Ligeledes er der også tale om en naturlig behandling af skindene, hvilket betyder, at der under garvningsprocessen bruges naturlige ekstrakter, så skindene bevares bedst muligt.

Derudover er det værd at vide, at fårene ikke bliver aflivet udelukkende for skindet. Snarere er der tale om at udnytte muligheden for skind, hos får og lam der er en del af en kødproduktion.