Erhverv, Livsstil, Nyheder

Tænk ud af boksen med disse papkasser

Ejer du en webshop, hvor du skal sælge varer til dine kunder, men mangler papkasser til at pakke varerne i? Måske har du nogen skrøbelige varer, hvor du har brug for kasser, som kan beskytte dem, mens du sender dem til dine kunder? Det kan være et frustrerende problem at mangle noget at sende dine varer i til dine kunder, hvis du har en webshop. Det kan bidrage til, at det kan være nærmest umuligt for dig at kunne sende det, du gerne vil på en forsvarlig måde.  

Ingen papkasser er et problem for begge parter 

Dette kan være et stort problem for både dig og dine kunder. Du har ikke noget at pakke og beskytte dine varer i og kan derfor ikke sende det, du har lovet dine kunder, der venter spændt. Dette kan risikere at ende ud i, at de ikke længere vil købe noget fra dig. De har måske ikke fået en tilfredsstillende vare på grund af den manglende beskyttelse, som kassen skulle have udgjort. Måske har du et andet problem, som består i, at du mangler nogle robuste flyttekasser, der kan beskytte dine ejendele, mens du er på vej til dit nye hjem?  

Lad dine bekymringer ligge 

Uanset hvad du mangler, behøver du ikke at være bekymret for ikke at være i besiddelse af disse kasser længere! 

På pack2 kan du købe et utal af forskellige papkasser, der kan bruges til at pakke dine varer ind i, og som derefter kan sendes videre til dine kunder. Der findes kasser af forskellige størrelser og priser, så der er noget for enhver smag!  

Hvordan ser man udvalget af papkasser? 

Når du kommer ind på siden, vil du opdage, at du kan vælge mellem mange forskellige varer. For eksempel kan du se, at du kan vælge mellem tape, boblekuverter og andet. Du skal bare gå ind på billedet med papkasser, og så vil du blive ført videre til den del af siden, der handler om handlen med papkasser.  

Bæredygtige kasser 

På denne side giver forhandlerne nogle gode råd til, hvilken papkasse du skal købe, afhængigt af hvem du skal sælge til. Derudover giver de information om, hvordan man som køber kan finde ud af hvilke produkter, der er bæredygtige. For at gøre det nemmere for dig som kunde at skulle købe noget derfra, har de nemlig sat et såkaldt “Packo” mærke på de kasser, der er bæredygtige. Derfor kan du også købe papkasserne med en god samvittighed. 

Mange forskellige former og størrelser 

Når du scroller længere ned på siden kan du se de mange forskellige papkasser, de sælger. Hvad enten du skal bruge kasser med en standard holdbarhed, nogle kraftigere kasser, flyttekasser, papkasser med tryk, vinemballage eller noget helt andet, har de det hele! Der er altså ikke længere noget, du behøver at være bekymret for i forhold til din mangel af kasser, for du kan finde det hele her!  

Er din interesse vakt? 

Kunne du være interesseret i at få fat i nogle af papkasserne? Jo hurtigere du får købt nogle, jo hurtigere kan du få solgt produkter til dine kunder og give dem en god oplevelse med holdbare æstetiske papkasser! 

Tagged