Nyheder

Sådan påvirker din søvn din hverdag – tips til en bedre nattesøvn med en kontinentalseng

kontinentalseng

Ved du hvor vigtig din søvn er for et godt helbred og for at få det meste ud af din hverdag? Søvn er en essentiel del af livet, og det er vigtigt, at du får en god nats søvn, så du kan koncentrere dig på dit arbejde og have mere overskud i hverdagen. Her kan du finde ud af lige præcis hvor vigtig din søvn er, og få lidt tips til en bedre nattesøvn. 

Vælg den helt rigtige seng for at få den bedste søvn

Noget af det, der er vigtigst, når det kommer til at få en god søvn, er naturligvis en god kontinentalseng. Uden en god seng, er det svært at sove godt. Det er vigtigt, at du finder en god kontinentalseng, som passer til dig, din krop og ikke mindst din vægt. På https://time2sleep.dk/ kan du finde den perfekte kontinentalseng til dig og finde ud af, hvad der passer bedst til dig, for at du kan få en god nats søvn.

Vidste du, at din kontinentalseng skal passe til dig og din vægt? Det er for at sikre, at du får den støtte fra sengen, som din krop har brug for. Det er ikke godt, hvis din seng er hverken for blød eller for hård, og derfor går man ud fra vægt, fordi blødheden af sengen er målt ud fra vægt og fra den støtte, som madrassen vil give den vægtklasse. Det vil kunne gøre en kæmpe forskel for din søvn at finde den rigtige seng med den rigtige mængde støtte til din krop. 

Så meget betyder søvn for din sundhed

Søvn er noget, som de fleste bare gør hver aften og nat, uden at tænke videre over det. Man bliver træt, går i seng og falder i søvn, men søvn betyder en del mere for dig og din sundhed, end du måske lige går og tror. Det er super vigtigt, at du får en god nats søvn, fordi det er der din krop restituerer. Det er også vigtigt, at du får en søvn, der er i god kvalitet. 

Hvis du gerne vil have en bedre søvn, så har du mulighed for at gøre nogle ting, såsom at minimere blå lys hver aften fra tv, computer og smartphones. Du kan også sørge for, at du har en fast sengetid, som gør det nemmere for dig at få en god søvn. Hvis du gerne vil blive klogere på søvn, så har du faktisk mulighed for at tracke din søvn og dermed blive endnu klogere på din egen søvn, og hvordan du kan få en bedre søvn. 

Det kan være nogle små ting, der kan gøre en stor forskel på din søvn. Såsom at stoppe med at drikke koffein omkring frokosttid, fordi det bliver i din krop i mange timer, og dermed give dig en dårligere søvn. Det kan være at undgå blåt lys hver aften, eller at bruge briller, der blokerer det blå lys. Eller blot at læse før sengetid, i stedet for at se en film.