Nyheder

Styr lyset og storbyens liv med gardiner fra gardinbussen  

københavn gardiner

Som Danmarks hovedstad er København en vibrerende metropol, der i princippet aldrig sover. Byen emmer af liv, og der er mennesker på gader og stræder hele døgnet rundt. Byens puls mærkes overalt med mennesker på shopping på strøget, på vej til studie, arbejde eller skole, og byens borgere bor tæt i lejligheder og boligkomplekser. Samtidig er byen hjemsted for et hav af arbejdspladser, hvor mange sidder i storrumskontorer, hvorfra de udfører deres opgaver og møder. I dette pulserende byliv er der et ekstra stort behov for god afskærmning fra lyset, fra livet på gaden i de nederste lejligheder og i arbejdspladsernes storrumskontorer. Der er derfor mange fordele i at montere gardiner i hjemmet eller på arbejdspladsen, der har denne funktion.  

Få flotte gardiner monteret med gardinbussen   

Hvis man tænker gardiner København er der mange gør-det-selv typer i storbyen og indretningskonsulenter, der er kreative udi gardinsyning og montering af gardinerne. Det er dog alligevel de færreste forundt at have overskuddet, de kreative evner ud i farvevalg og stil samt tiden til at tage sig af hele processen omkring gardinerne. Her er der gode, kompetente og effektive råd at hente fra gardinbussen i København. De tilbyder at rådgive gratis omkring processen med gardinerne. De tilbyder også at vejlede omkring de praktiske forhold, der er omkring montering af gardiner i København ved særlige døre og vinduer.   

Flotte og funktionelle gardiner til arbejdspladsen 

Gardiner København er et større projekt, når det handler om indkøb og montering til arbejdspladsen. Her har virksomheden typisk behov for en samlet løsning med samme stil og materialer i alle rum, så det danner et ensartet udtryk overfor medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. De mange meter gardinstof og mange rum kræver ofte, at man får noget professionel hjælp til hele processen.  

Er der tale om gamle og historiske bygninger, kan de ofte holde meget på varmen om sommeren. Her har man brug for særlige gardiner, der ud over at lukke lyset ude også holder varmen ude.    

Skab tryghed og ro med gardiner fra gardinbussen  

Bor man i en lejlighed i København, især i de nederste etager, hvor man er tæt på gaden, kan man have brug for særlig afskærmning. Her er det ikke kun lyset, man har behov for at lukke ude, men også livet på gaden. Vælger man mørke og kraftige gardiner hertil, kan man skabe tryghed, når man gerne vil pleje hjemmets fred og ro.  

Del storrummet op med gardiner   

Det er meget almindeligt på de københavnske arbejdspladser at have storrumskontorer og åbne kontorlandskaber. Det kan der være mange fordele i hvad angår samarbejde og fællesskabsfølelse. Der kan dog samtidig være behov for at skabe en oplevelse af, at medarbejderne har deres eget aflukke eller kontor. Ligeledes kan et mødelokale have brug for en sådan afskærmning.  

Her er gardiner som rumdelere helt ideelle til dette formål. Man kan endda vælge en gardinløsning, der ligner rigtige vægge. Mulighederne er uendelige med gardiner fra gardinbussen, der gør den københavnske dagligdag langt lettere, tryg og rolig.